Mark Lamia, hoofd van Treyarch studio, heeft in een interview bekend gemaakt dat zijn team van plan is om Call of Duty: Black Ops van enorm veel support te voorzien. Hij wist ook te vertellen dat hij niet van mening is dat een Online Pass de tweedehands verkoop van games kan tegengaan.

"Ik wil in een andere richting uitgaan en wil consumenten een echte reden geven om hun games niet te verkopen" zei hij. "Multiplayer is altijd een groot succespunt geweest van de Call of Duty reeks. Miljoenen mensen gaan nog elke dag online om een potje te spelen."

"We zijn dan ook van plan, net zoals we gedaan hebben met World at War, onze vorige COD, om de multiplayer lang na release te blijven voorzien van allerlei nieuwigheden. Zo kunnen we de fans pas echt een volwaardige game-ervaring aanbieden."

Call of Duty: Black Ops verschijnt op zowel de PC, PS3, Xbox 360 als de Wii en zal op 9 november in de winkelrekken liggen. Onze preview kun je alvast hier lezen.

ADVERTENTIE

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content