Demo van EA Sports MMA komt eraan

28 september is de dag der waarheid.

In de demo van EA Sports MMA, die vanaf 28 september downloadbaar zal zijn via Xbox 360 en PS3, kan je kiezen tussen twee smaken: zwaargewichten en middengewichten. Waarom? Omdat lichtgewichten voor mietjes zijn!

De middelmatige boksers die je kunt besturen zijn Jake Shields en Jason "Mayhem" Miller, beiden Jiu-Jitsu vechtersbazen. Alistair Overeem, huidig STRIKEFORCE kampioen zwaargewichten en Bobby Lashley, ex-professioneel worstelaar, vormen het zwaardere geschut. Voormalig scheidsrechter Big John McCarthy praat de potjes knokken aan elkaar.

Verder krijg je vier verschillende moeilijkheidsgraden, een kooi, een interactieve tutorial, de mogelijkheid om de demo te delen met vrienden in ruil voor "Classic" Randy Couture in het volledige spel, en informatie over features als de EA Sports Live Broadcast modus, carrièremodus, Fight Card, de character editor en het rankingmechanisme.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Odin van Schoote

Odin van Schoote

Benelux Editor  |  odinvanschoote

Odin is redacteur sinds januari 2010 en kan het best worden omschreven als een blonde God. Ook heeft hij iets met parallelle universa naar het schijnt.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread