Nieuwe bundel voor Xbox 360

Nog meer gigabytes!

Microsoft heeft in de VS aangekondigd dat het een nieuwe bundel zal uitbrengen voor de Xbox 360. Deze nieuwe bundel bevat Kinect, het spel Kinect Adventures en een 250 gigabyte-versie van de Xbox 360. De jongens van Redmond beweren dat dit een speciale editie is zolang de voorraad strekt. Al dit lekkers gaat voor 400 dollar over de toonbank. Mocht Microsoft deze actie ook in Europa lanceren, zal de prijs voor deze bundel wellicht 400 euro zijn.

De nieuwe versie van de Xbox 360 is een verkleinde versie die door verbeteringen aan de ventilator een hoop minder lawaai maakt dan zijn oudere broertje. Tevens is Wi-Fi ingebouwd zodat de console startklaar is om te connecteren met de digitale snelweg. Kinect Adventures is een compilatie van minigames voor de Kinect-camera die de bewegingen van spelers registreert en vertaalt naar acties op het scherm.

Kinect zal pas tien november in onze contreien gelanceerd worden. Dus mocht deze bundel de oversteek maken naar deze kant van de Atlantische Oceaan, dan zal je nog enkele maanden geduld moeten uitoefenen.

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Gert Heiremans

Gert Heiremans

medewerker

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread