Meer Kinect op de Tokyo Game Show

En een Kinect bundel voor de UK.

Microsoft heeft bevestigd dat er volledig nieuwe games aangekondigd zullen worden op de Tokyo Game Show volgende week.

Dat is tenminste wat er te lezen staat in een persbericht waarin een 250 GB Xbox 360 Kinect bundel werd aangekondigd. (Deze verschijnt trouwens op 10 november voor £300 - de verspreiding blijft echter beperkt tot de UK.) Het bericht gaat als volgt:

"Kinect voor de Xbox 360 zal opnieuw het globale podium betreden op de de Tokyo Game Show volgende week om nog meer controller-vrije games en ervaringen te onthullen die nog nooit eerder mogelijk waren."

Dat klinkt als meer voer voor de hype machine. Benieuwd of Microsoft ook de kracht heeft om zijn uitspraken te ondersteunen.

De Tokyo Game Show gaat door van 16 tot 19 september. Naast enkele nieuwe Kinect games, verwachten we ook een nieuwe Valkyria Chronicles, wat meer info over The Last Guardian en - misschien - een nieuwe PS3-exclusive van Hideo Kojima.

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Steph Vanquaethem

Steph Vanquaethem

Executive Editor

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread