Aliens: Colonial Marines leeft nog steeds

Gearbox liet spel zien op PAX.

Tijdens PAX, een beurs in Amerika, heeft ontwikkelaar Gearbox laten weten dat Aliens: Colonial Marines nog steeds in leven is! We hoorden al meer dan een jaar niets meer rond de game, maar nu blijkt dat we het spel toch nog ooit zullen mogen verwelkomen binnen onze collectie - mocht je daar zin in hebben natuurlijk!

Tijdens PAX kregen bezoekers een korte presentatie van het spel, compleet met screenshots en bewegend beeldmateriaal. Officiële beelden van het spel ontbreken voorlopig nog, maar de geniepige jongens bij Kotaku wisten alvast enkele off-screen foto's te nemen van het spel.

Wanneer Aliens: Colonial Marines uit zal komen is nog niet duidelijk, al weten we wel dat de game zal verschijnen voor de Xbox 360, PlayStation 3, PC én, blijkbaar, de Nintendo DS.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Philip Cremers

Philip Cremers

Editor in Chief @ Eurogamer Benelux

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread