Kleine volksverhuizing bij Ubisoft

38 mensen verlaten Red Storm Entertainment

De ontwikkelstudio Red Storm Entertainment, een dochteronderneming van Ubisoft, gaat 38 mensen bedanken voor bewezen diensten. De personen in kwestie moeten het bedrijf weliswaar verlaten, maar mogen wel aan de slag blijven bij andere interne studio's van Ubisoft. De reden van deze kleine volksverhuizing is de herschikking van productieprioriteiten zoals dat zo mooi heet.

Ondanks het verminderde personeelsbestand blijft Red Storm Entertainment naarstig verder werken aan de multiplayer component van Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier. Door de crisis is het wel begrijpelijk dat Red Storm Entertainment schuift in hun personeel, want hun laatste twee projecten (America's Army: True Soldiers en Ghost Recon: Advanced Warfighter 2) dateren inmiddels al van 2007.

Advertentie

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread