DLC-toekomst Red Dead Redemption

Rockstar doet het uit de doeken.

Rockstar heeft laten weten dat de Liars and Cheats Pack voor Red Dead Redemption vanaf 21 september te verkrijgen zal zijn voor de PlayStation 3 en Xbox 360, en dat voor net geen tien euro op PSN en 800 Microsoft Point op Xbox Live Marketplace.

De Liars and Cheats Pack zal content bevatten die oorspronkelijk het licht al had moeten zien in de vorm van het Free Roam Pack, dat bovendien gratis zou worden. Nu moeten we geld op tafel gooien doordat de DLC ondertussen groter geworden is dan men eerst voor ogen had en er restricties zijn op het aantal gratis DLC-packs dat een ontwikkelaar weg mag geven.

Maar wat kunnen we in september dan allemaal terugvinden in het Liars and Cheats Pack? Om te beginnen zal er een nieuwe mulitplayer mode geïntroduceerd worden in de vorm van Stronghold. Hierin moeten spelers om de beurt de rol van aanvaller en verdediger aannemen.

Verder zul je online kunnen deelnemen aan paardenraces, poker en Liar's Dice. Bovendien mag je je helemaal uitleven met een "explosive rifle", die je eventueel kunt gebruiken om zeven nieuwe gang hideouts te infiltreren. Ook komen er door de nieuwe DLC vier nieuwe Hunting Ground bij.

Mocht dat nog niet genoeg zijn - 15 van de personages die we in de story mode van Red Dead Redemption tegen het lijf liepen zullen vanaf 21 september ook in de multiplayer beschikbaar zijn als skins. Uiteraard mogen spelers die alles uit hun games willen halen zich opmaken voor nieuwe Achievements en Trophies.

Tot nu toe heeft Red Dead Redemption al een heleboel nieuwe DLC mogen verwelkomen. Het begon allemaal met Outlaws to the End, een pack die grotendeels draaide rond een toegevoegde co-op ervaring. Daarna kwam de Legends and Killers Pack, waarover je onze mening terug kunt vinden in onze review van de downloadable content.

Samen met de Liars and Cheats DLC staat ook nog de Undead Nightmare Pack klaar om Red Dead Redemption te upgraden richting Zombie Mode.

ADVERTENTIE

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread