Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

FF Versus XIII 2011-release "onzeker"

Alweer een game voor 2012 dan maar?

Het is alweer sinds de E3 in 2006 geleden dat we Final Fantasy Versus XIII, de game die samen met het reeds uitgebrachte deeltje dertien en FFXIII Agito een geheel moet vormen, voor het eerst zagen opduiken. Oorspronkelijk zou Square Enix het langgerekte project opnieuw onthullen op de afgelopen E3, maar daar kwam uiteindelijk niets van in huis. Producent Yoshinori Kitase geeft ons vandaag ook niet veel nieuwe hoop met zijn uitspraken omtrent het spel.

Tijdens een gesprek op de voorbije Gamescom weigerde de man namelijk om toe te geven dat Final Fantasy Versus XIII nog in 2011 zal verschijnen. "We hebben simpelweg geen nieuwe release date info die ik met jullie kan delen", zei Kitase tijdens een interview. "We pinnen onszelf niet vast aan een release 2011," lanceerde de man kort daarna als finale doodsteek richting de trappelende fans van de reeks.

Hopelijk gooit uitgever en ontwikkelaar Square Enix tijdens de aankomende Tokyo Game Show te Japan beter nieuws op tafel rond Final Fantasy Versus XIII. Tot die tijd kun je alvast je hart ophalen bij de onderstaande - en waarschijnlijk ondertussen hopeloos achterhaalde - trailer van deze PS3-exclusive.

Een van de weinige trailer rond Final Fantasy Versus XIII

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Final Fantasy XV

PS4, Xbox One, PS3

Related topics
Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties