Modding mogelijk in Black Ops

Mods away.

Het ziet ernaar uit dat de modding community zich ook te goed kan doen aan Call of Duty: Black Ops. Volgens een medewerker van Treyarch zijn er plannen in die richting. Dit wist hij te melden op het officiële forum.

Hier de volledige mededeling: “Wij plannen om de game beschikbaar te maken voor modding ergens na de launch. Wij weten nog niet tot op welk niveau je kan modden. Er zijn enkele puur technische problemen in verband met de engine en interne tool enhancements die niet zo makkelijk passen binnen de modtools paradigm. Wij hebben het van dichtbij genoeg gezien om te weten dat het niet triviaal is en wij zullen het oppikken na de launch. Nu gaat onze focus naar het afwerken van de game. En dev console: confirmed.”

Bij de PC-versie van Modern Warfare 2 was modding niet mogelijk, ondanks de vraag van de modding community. Black Ops verschijnt op 9 november voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

Advertentie

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread