Multiplayer BioShock Infinite onzeker

Irrational Games onderzoekt mogelijkheden.

Ken Levine, de man die bij Irrational Games aan het hoofd staat van de productie van BioShock Infinite, heeft laten weten dat het momenteel nog onzeker is of de nieuwe editie binnen de reeks een multiplayer zal krijgen.

Levine gaf aan dat hij enkel interesse heeft in de toevoeging van een multiplayer als de ontwikkelaar iets unieks naar voren kan brengen. "Enkel als we iets nieuws doen - zoals Valve dat deed met Left 4 Dead - zullen mensen je spel aanschaffen. Doe je dat niet, dan verspil je enkel maar kostbare tijd binnen het ontwikkelingsproces," aldus Levine.

Momenteel is men bij Irrational Games druk aan het experimenteren met allerhande concepten om alsnog een multiplayer aan het spel toe te voegen. Waarschijnlijk wil Levine niet met hetzelfde probleem te maken krijgen als BioShock 2, een game waarin de multiplayer niet bepaald memorabel was. Gelukkig maakte de singleplayer dit goed en ging deeltje twee uiteindelijk met een dikke negen aan de haal in onze review.

BioShock Infinite zal pas in de loop van 2012 in de winkelrekken te vinden zijn. Tijd genoeg dus voor Levine en zijn team om de knoop door te hakken.

De eerste trailer van BioShock Infinite

Advertentie

Ga naar comments (2)

Over de auteur

Philip Cremers

Philip Cremers

Editor in Chief @ Eurogamer Benelux

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (2)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread