Portal 2 van Valve verschijnt op 9 februari 2011, maar zit momenteel nog zonder uitgever. Volgens Eurogamer wordt dit meer dan waarschijnlijk Electronic Arts. Het lijkt er wel op de Valve aan een beetje shopping doet bij verschillende uitgevers om een goede deal te bekomen.

David DeMartini van EA Partners: “Wij praten nog steeds met Valve. Het interessante aan Valve is dat ze steeds kwaliteitsvolle games maken. Zij verschepen titels ook steeds op de aangekondigde datum. Het is een partner van hoge kwaliteit die van jou bedrijf hetzelfde verwacht en dit vertrouwen moet je steeds opnieuw winnen.”

De deal is echter nog niet rond. “Er staat nog niets in bloed getekend. Ik werk er hard aan. Zij zijn een goede partner en een goede studio. Duidelijk één van de beste in de wereld,” aldus DeMartini.

ADVERTENTIE