Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Arms krijgt LAN-ondersteuning

Korteafstandsvuisten.

Arms krijgt ondersteuning voor LAN adapters middels een patch.

Met update 1.1 is het nu mogelijk om twee Nintendo Switch consoles via een bekabelde LAN met elkaar te verbinden, met de hulp van een adapter. Hierdoor wordt de lag tijdens matches verminderd.

Arms krijgt met deze patch ook de Arena modus. In deze arena passen vier spelers die beurtelings een-op-een gevechten houden. De twee andere spelers kunnen de match als toeschouwers volgen.

De patch lost ook een paar algemene gameplay-problemen op. De Chakram gaat nu niet langer door de paarse dozen in de Ribbon Girl arena en Kid Cobra kan niet langer zijn charge dash misbruiken als hij op een Snake Board rijdt.

Tijdens de E3-beurs heeft Nintendo laten weten dat de eerstvolgende update een nieuw personage bevat, namelijk eindbaas Max Brass. De Arms review lees je op de site.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties