Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Arkham City verschijnt 21 oktober

To the batmobile!

Uitgever Warner Bros. plakte net een releasedatum op de opvolger van het uitmuntende Batman: Arkham Asylum uit 2009. Batman: Arkham City verschijnt in Europa op 21 oktober, waarmee de game slim de clash der titanen in november uit de weg lijkt te gaan.

Ik zou hier nog wat verder kunnen lullen over hoe fantastisch Arkham City wel niet wordt omdat je alle gadgets uit de eerste game bij het begin van de tweede reeds tot je beschikking zal hebben of omdat het actieterrein ditmaal verplaatst werd naar de achterbuurten van Arkham City waar tal van criminele bendes vrij spel hebben. Of ik zou jullie een link kunnen geven naar een overzicht van alle onomatopeeën en hun voorkomens uit de klassieke Batman tv-serie.

In ieder geval omcirkel je maar beter 21 oktober op je kalender, race je die dag met je eigen batmobiel naar de gameshop en baan je je daar -gebruik makend van je net verworven onomatopeeënkennis- een weg doorheen al het andere volk.

Over de auteur

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen