Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Arkham Asylum 2 niet voor 2010?

Warner wil drukke periode vermijden.

Volgens een winkelketen in het Verenigd Koninkrijk zal Batman: Arkham Asylum 2 niet meer in 2010 op de markt verschijnen, dit omdat uitgever Warner Bros. het drukke vierde kwartaal van dit jaar wil vermijden.

Een van de verkopers vertelde het volgende: "Warner liet ons weten dat ze het uitbrengen van Arkham Asylum 2 tot begin 2011 zouden uitstellen, waardoor ze het eerste kwartaal van volgend jaar zullen domineren door het maximum aan retail space en mind share bij de consument zullen genereren", aldus de verkoper.

Als reactie geeft Warner Bros. enkel aan dat ze tot nu toe nog niet eens een officiële releasedatum bekend hebben gemaakt, wat helemaal klopt.

Ons maakt het niet uit wanneer Batman: Arkham Asylum 2 uitkomt. Mocht de titel het niveau van het origineel benaderen, dan willen we de game op elke dag van het jaar kopen. Tot nu toe weten we echter niet hoe kwalitatief hoogstaand de tweede game van ontwikkelaar Rocksteady zal worden gezien we enkel maar een korte teaser trailer van de game voor handen hebben.

Reacties