Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ark: Survival Evolved console update voegt dinosaurussen toe

En nieuwe locaties onderwater.

Ontwikkelaar Wildcard voegt in een nieuwe Ark: Survival Evolved console update vijf dinosaurussen aan de game toe. Verder zijn er twee nieuwe onderwater locaties om te verkennen.

Je kunt nu onder meer aan de slag met de Troodon Magnanimus, een soort Velociraptor. Die is niet te temmen, maar je kunt wel zijn loyaliteit verdienen.

De update voegt verder een aantal waterdieren toe. De Cnidaria Omnimorph is een soort kwal die steekt en de Tusoteuthis Vampyrus is een grote inktvis.

Zowel de PlayStation 4- als de Xbox One-versie van Ark: Survival Evolved zijn nu gelijk aan de pc-versie. Patch 253 is eind vorig jaar eerst op de pc uitgekomen.

Ark: Survival Evolved verkeert al een lange tijd in Early Access. De volledige game lanceert officieel in de lente van 2017. Onlangs is Ark Park aangekondigd, een virtual reality ervaring waarin je de dieren van Ark: Survival Evolved van dichtbij kunt zien.

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties