Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ark: Survival Evolved 1 miljoen keer op Steam verkocht

Meer details over release bekend.

Ark: Survival Evolved is sinds de Early Access-release op 2 juni op Steam 1 miljoen keer verkocht. Daardoor is de game van Studio Wildcard ook de best verkopende game op het platform.

De studio wil de MMO ongeveer een jaar in Early Access houden en in juni 2016 samen met de consoleversies volledig uitbrengen.

De PlayStation 4-versie komt er met ondersteuning voor Project Morpheus, terwijl de Xbox One-versie via het ID@Xbox-programma uitkomt. Studio Wildcard werkt ook aan Oculus Rift VR-ondersteuning op Steam en opties zoals Steam Economy en Steam Workshop.

Via Steam Workshop kun je reeds mods maken en delen. Studio Wildcard en Epic Games werken tevens samen aan modgereedschappen voor de Unreal Engine 4.

In Ark: Survival Evolved spoel je aan op een eiland genaamd Ark. Je jaagt, zoekt levensmiddelen, creëert gereedschappen en bouwt schuilplaatsen. Daarnaast dood je of tem je wilde dinosaurussen. Je kunt samen met andere spelers overleven of ze net doden.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties