Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

ArenaNet onhult volgende week tweede expansion voor Guild Wars 2

Vermoedelijk iets met gilden. En oorlog.

ArenaNet kondigt op 1 augustus de volgende uitbreiding voor Guild Wars 2 aan. Om 18u onthult de ontwikkelaar nieuwe info op de Guild Wars 2 website.

Details over de uitbreiding zijn er nog niet, maar het einde van het huidige verhaal in Living World seizoen 3 doet vermoeden dat spelers in de toekomst naar de Crystal Desert trekken om het op te nemen tegen de Elder Dragon Kralkatorrik.

Ook heeft ArenaNet in het verleden al aangegeven dat toekomstige uitbreidingen het maximum level in de game niet zullen verhogen. in plaats daarvan wil de de ontwikkelaar de spelervaring op andere manieren uitbreiden.

Heart of Thorns was de eerste uitbreiding voor Guild Wars 2, en lanceerde in 2015. Op de site lees je Marcels Guild Wars 2: Heart of Thorns indrukken.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties