Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Aragami release onthuld

Sluipt binnen drie weken op pc en PlayStation 4.

Ontwikkelaar David Léon maakt de releasedatum van Aragami bekend. De game komt op 4 oktober uit voor de pc en de PlayStation 4.

Op de Sony blog meldt León dat hij en zijn team verheugd zijn dat hun stealth game eindelijk een releasedatum heeft. "Het is ontzettend belangrijk voor ons," zegt hij. "Na twee jaar werk kunnen we onze game eindelijk met PlayStation 4-fans over de hele wereld delen."

Je speelt Aragami, een krijger die door prinses Yamiko weer tot leven is gewekt. Met speciale krachten teleporteer je van schaduw naar schaduw om zo je vijanden te ontlopen of doden.

"Zowel de Ghost als Demon speelstijl is effectief," zegt León. "Ghosts zijn spelers die graag stil rondsluipen zonder een spoor achter te laten. Demons doden iedereen in het gebied."

Bekijk op YouTube

De baas van Lince Works benadrukt dat beide speelstijlen even valide zijn. Hij zegt daarbij dat je ook speelstijlen kunt afwisselen en combineren.

Aragami heette aanvankelijk Twin Souls. De game komt op een later moment ook uit voor de Xbox One. Deze versie van de game heeft nog geen officiële releasedatum.

Read this next