Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Apollo Justice: Ace Attorney komt naar de 3DS

Daar hebben wij geen bezwaar tegen.

Apollo Justice: Ace Attorney krijgt een remastered versie voor de Nintendo 3DS. De game komt in november uit en kost 20 euro.

Apollo Justice is de vierde game in de Phoenix Wright-serie. De game is oorspronkelijk in 2008 voor de Nintendo DS uitgebracht. In Apollo Justice: Ace Attorney onderzoek je moordzaken en probeer je in de rechtbank de onschuld van je cliënt te bewijzen.

De remaster van de game heeft een hogere resolutie. Daarnaast is het mogelijk om de game zowel in het Engels als het Japans te spelen. Volgens Capcom bevatten beide versies bovendien enkele verschillende achtergronden. Ten slotte is het in de 3DS-versie mogelijk om tekst in de game over te slaan.

Eerder bracht Capcom al de originele Phoenix Wright trilogie naar de 3DS. Ook kende de serie een crossover met Professor Layton. De Professor Layton vs. Phoenix Wright review vind je op de site.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties