Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Apex Legends updates - Pre Season Patch 2

Welke nieuwe fixes, tweaks en content zijn er uitgerold?

Er zijn weinig games die al direct van de lancering zo gestroomlijnd zijn als Apex Legends. De battle royale-game loopt vanaf het begin als een goed geoliede machine. Toch ontkomt de shooter niet aan regelmatig sleutelwerk. Een overzicht van de belangrijkste wijzigingen van alle Apex Legends updates en patch notes vind je hieronder.


Wil je meer weten? Start eens bij de 55 Apex Legends tips die we voor je hebben. Ook maken we je wegwijs in de Apex Legends map en vertellen we je alles over de Apex Legends characters. Op zoek naar de beste loot? Hier vind je de beste wapens en attachments in Apex Legends of de beste gear, granaten en health items in Apex Legends.


Apex Legends update 2

De tweede patch van Apex Legends brengt geen schokkende wijzigingen met zich mee. De update verhelpt vooral crashes op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Hier lees je de Apex Legends Pre Season Patch Notes 2.

Hoewel geen onderdeel van deze update zijn er inmiddels een paar nieuwe dingen in de game. Allereerst is er een nieuw wapen in Apex Legends. De Havoc is een Assault Rifle die Energy Ammo nodig heeft en is het enige wapen waar je uit twee Hop-Ups kunt kiezen. Verder is er een exclusieve Pathfinder skin beschikbaar voor iedereen met een Twitch Prime-abonnement.

De Havoc is het eerste nieuwe wapen in Apex Legends sinds de lancering.

Apex Legends update 1

De eerste patch staat in het teken van Valentijnsdag. Van 13 tot en met 19 februari 2019 kun je een 'Live Die Live' Banner Badge verdienen wanneer je een teamgenoot revived. Daarnaast zijn er tijdelijke skins in de store verkrijgbaar.

Verder is Bloodhound zijn Tactical Ability (Eye of the Allfather) aangepast, waarbij je de laatste positie van een vijand iets korter detecteert. Arc Stars worden nu net als Frag Grenades gealarmeerd zodat je ze gemakkelijker kunt vermijden.

Tot slot heeft Respawn Entertainment vooral subtiele aanpassingen gedaan. Zo was er een exploit waarbij je items in je inventory kon dupliceren, maar dat kun nu niet meer.

Hier lees je de Apex Legends Pre Season Patch Notes 1.

De eerste Apex Legends update staat in het teken van Valentijnsdag.

Toekomstige Apex Legends updates

Wanneer je een loep boven Apex Legends houdt, is er op het gebied van balanceren, bugs en gameplay tweaks altijd wel iets te verbeteren. Toch zijn er zaken die urgenter zijn of wensen die de game naar een hoger niveau tillen.

10 dingen die we graag in de volgende Apex Legends patch zien

  • Solo en Duo. Met zijn drieën spelen is ontzettend leuk, maar je hebt niet altijd de luxe om twee online vrienden op te trommelen.
  • Cross-platform. Het goede nieuws is dat dit daadwerkelijk in de pijplijn zit, maar het slechte nieuws is dat het nog onduidelijk hoe lang dat duurt.
  • Nieuwe map. Hoewel iedereen zich ontzettend vermaakt in Kings Canyon wil je natuurlijk ook wat afwisseling.
  • Nieuwe Legend. Zelfs zonder geld te spenderen, kun je binnen een aantal weken Mirage en Caustic vrijspelen. Graag meer Legends dus.
  • Nieuw Legendary wapen. Over het aanbod van wapens is er weinig te klagen, maar een extra gouden wapen in een Supply Drop kan natuurlijk nooit kwaad.
  • Extra modi. Bijvoorbeeld eentje waarin je net als in Titanfall kunt wallrunnen of in een grote Mech kunt plaatsnemen.
  • Cheaters en toxic spelers reporten. Niemand wil politieagent spelen, maar online onrecht aan de kaak stellen is nu eenmaal een noodzakelijk kwaad in multiplayergames.
  • Challenges. Periodieke of permanente uitdagingen zijn een lekker tussendoortje om de sleur te doorbreken en extra XP te verdienen.
  • Statistieken van aantal Champions. Uiteindelijk doe je het maar voor één ding en wil je opscheppen over de aantal overwinningen die je hebt binnengesleept.
  • Killcam na afloop. Er is niks zo frustrerend wanneer je vanuit het niets afgeslacht bent en er uiteindelijk niets van kunt opsteken.
Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties