Skip to main content

Apex Legends Treasure Packs: zo krijg je Treasure Packs en de beloningen

Wat moet je doen met de Season 5 Treasure Packs?

Apex Legends Treasure Packs zijn een nieuwe toevoeging aan Season 5. Dat heeft te maken met de introductie van de nieuwe Apex Legend-held Loba Andrade.

Treasure Packs zijn een nieuwe beloning die je kunt vinden, maar ze behoren ook tot de nieuwe seizoensgebonden quest The Broken Ghost. Het verdienen van de Treasure Packs is de sleutel tot het het oplossen van meer geheimen.

Op deze pagina lees je hoe je Treasure Packs in Apex Legends krijgt en wat je met Treasure Packs kunt doen.

Op deze pagina:

Hoe krijg je Treasure Packs in Apex Legends?

De nieuwe Treasure Packs zijn voor het eerst tijdens Season 5 geïntroduceerd. Er zijn in totaal 45 Treasure Packs tijdens het seizoen te verzamelen.

Je kunt een Treasure Pack tijdens competitieve potjes vinden (Duos, Trios en Ranked). Je vindt de voorwerpen willekeurig tijdens het openen van loot caches. Als je succes hebt, springt een Treasure Pack uit de loot cache. Het voorwerp ligt dan op de grond, zodat je het kunt oprapen.

Opgepakte Treasure Packs komen niet in je inventory voor, maar worden pas in de lobby geopend. Je kunt per dag maximaal een Treasure Pack verzamelen, maar je komt ze daarna nog wel vaker tegen. Die zijn dan eventueel voor je teamgenoten.

De Treasure Packs zijn gewoon te pingen, dus doe dat vooral. Je teamgenoten zijn je dankbaar.

Op basis van onze ervaringen kunnen we zeggen dat Treasure Packs vaak voorkomen. We kwamen tijdens ieder potje wel eentje tegen. Omdat het belangrijk is dat je ze het hele seizoen zo vaak mogelijk verzamelt, is de kans groot dat je tijdens het voltooien van je dailies enkele Treasure Packs tegenkomt. Probeer in ieder geval een of twee potjes per dag te spelen.

Het is misschien ook handig om te vermelden dat de Treasure Packs niet tegelijk met de Daily Challenges resetten. Na het verzamelen van een Treasure Pack start er een afzonderlijke afkoelperiode van 24 uur.

Zijn Treasure Packs in Apex Legends te missen?

Aangezien je per dag maar een Treasure Pack kunt verzamelen en het seizoen ooit ten einde loopt, is het mogelijk dat je niet alle 45 Treasure Packs verzamelt. Als je genoeg Treasure Packs wil verzamelen moet je dus regelmatig spelen.

Je kunt de Treasure Packs wel voor 25 Apex Coins per stuk kopen (België uitgesloten). Maar goed, als je regelmatig speelt, hoef je dat dus niet te doen.

Bekijk op YouTube

Wil je meer weten? Start eens bij de 55 Apex Legends tips die we voor je hebben. Ook maken we je wegwijs in de Apex Legends map en vertellen we je alles over de Apex Legends characters. Op zoek naar de beste loot? Hier vind je de beste wapens en attachments in Apex Legends of de beste gear, granaten en health items in Apex Legends.

Wat te doen met Treasure Packs in Apex Legends

Treasure Packs spelen de volgende dingen vrij:

  • Treasure Pack beloningen. Naast de gewoonlijke beloningen via de Season Pass, krijg je via iedere Treasure Pack een aantal extra beloningen. Zoals XP, Apex Packs en Crafting Materials.
  • Hunts. Voor iedere vijf Treasure Packs die je verzamelt, krijg je de mogelijkheid om de volgende Hunt te spelen. Als de Hunt beschikbaar is, natuurlijk.

Hunts zijn unieke missies die je solo of met een squad speelt, waarin je Kings Canyon 's nachts binnen gaat om artefactstukken te verzamelen. Er zijn in totaal negen Hunts met ieder een artefactstuk en een exclusieve Weapon Charm.

De allereerste Hunt, The First Piece, is sinds dinsdag 19 mei beschikbaar. De eerstvolgende Hunt komt telkens een week later uit.

Hunts in Apex Legends speel je solo of met een squad.

In tegenstelling tot Treasure Packs, heb je - als je de Hunt vrijgespeeld hebt - de mogelijkheid om het gehele seizoen de Hunt te voltooien. De Hunts zijn overigens tijdens Season 5 herspeelbaar.

Lees onze Apex Legends gids met tips voor meer advies!

Read this next