Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Apex Legends Season 1 start met Octane als nieuw personage

Battle Pass nodig voor meeste beloningen.

Ontwikkelaar Respawn Entertainment maakt bekend dat Season 1 van Apex Legends vandaag start, onder de naam Wild Frontier. Octane maakt daar deel van uit als nieuw speelbaar personage, die los van de Battle Pass aan te schaffen is.

Met Octavio 'Octane' Silva draait je speelstijl om het balanceren van je health. Met de Adrenaline Junkie-vaardigheden ren je sneller, maar verlies je HP. Die komt wel weer langzaam terug, dus de vraag is wanneer je het risico wil nemen. Zijn Ultimate Ability is Launch Pad, waarmee je hele team tijdelijk veel hoger kan springen.

De Battle Pass is in-game te koop voor 950 Apex Coins, wat neerkomt op ongeveer 10 euro. Eenmaal gekocht, kun je extra Apex Coins verdienen door te blijven spelen. Op die manier kun je aankomende Battle Passes in-game bij elkaar sparen en hoef je daar mettertijd niet extra voor te betalen.

Met de Battle Pass ontgrendel je 100 beloningen, onder meer in de vorm van skins. Je krijgt er eentje voor ieder level dat je stijgt. Investeer je niet in de Battle Pass, dan verdien je alsnog nieuwe extra's - maar wel veel minder. Apex Legends Season 1 - Wild Frontier loopt voor drie maanden. Daarna start Season 2.

Wil je meer weten? Start eens bij de 55 Apex Legends tips die we voor je hebben. Ook maken we je wegwijs in de Apex Legends map en vertellen we je alles over de Apex Legends characters. Op zoek naar de beste loot? Hier vind je de beste wapens en attachments in Apex Legends of de beste gear, granaten en health items in Apex Legends.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties