Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Apex Legends roadmap onthuld

Een jaar vol battle passes, nieuwe wapens en Legends.

Respawn Entertainment heeft het eerste jaar aan nieuwe content voor Apex Legends toegelicht. Het komende jaar krijgt de game vier battle passes. Daarnaast komen er ook regelmatig nieuwe personages, wapens en loot naar de game.

De eerste battle pass komt uit in maart. Nadien start er om de drie maanden een nieuw seizoen. Wie een battle pass bezit, kan gedurende dat seizoen een honderdtal extra cosmetische voorwerpen vrijspelen. Ook voor wie geen battle pass heeft, zijn er elke drie maanden nieuwe voorwerpen om te unlocken.

Bij de start van elk seizoen krijgt de game ook nieuwe personages en wapens. Respawn Entertainment benadrukt echter dat deze los staan van de battle passes en dus voor iedereen beschikbaar zijn of vrijgespeeld kunnen worden.

Gisteren is Apex Legends officieel onthuld. Respawn Entertainment liet ook al weten dat Titanfall 3 momenteel niet in ontwikkeling is.


Wil je meer weten? Start eens bij de 55 Apex Legends tips die we voor je hebben. Ook maken we je wegwijs in de Apex Legends map en vertellen we je alles over de Apex Legends characters. Op zoek naar de beste loot? Hier vind je de beste wapens en attachments in Apex Legends of de beste gear, granaten en health items in Apex Legends.


Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties