Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Apex Legends overschrijdt de kaap van 100 miljoen spelers

Nog steeds de alphadog.

Apex Legends is sinds de release al door meer dan 100 miljoen spelers gespeeld. Dat maakt Respawn Entertainment bekend via Twitter.

De bijbehorende tweet bevat een filmpje waarin de ontwikkelaar iedereen bedankt voor het bereiken van de mijlpaal. Daarnaast hint Respawn ook naar een grote nieuwe onthulling voor de game op 19 april.

Wie het beeldmateriaal goed bekijkt, krijgt alvast een voorsmaakje van die nieuwe content. Zo zie je op een bepaald moment in de verte iemand onherkenbaar naar een ander gebouw springen. Ook wordt er een map getoond die sterk lijkt op een herwerkte versie van de Olympus-map die in Season 7 zijn opwachting maakte.

Dat Apex Legends de kaap van 100 miljoen spelers bereikt, is geen grote verrassing als je weet dat de game op Steam continu in de top 5 van games met de meeste gelijktijdige spelers staat. Momenteel staat de teller bij Steam Charts op 190.000 spelers en de laatste dertig dagen piekte de game zelfs op 222.000 spelers.

Begint het te kriebelen om Apex Legends eens te proberen? Check dan zeker eerst onze 55 Apex Legends tips en tricks om Champion te worden.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Apex Legends

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties