Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Apex Legends Mobile aangekondigd

Geen pay-to-win of cross-play.

Apex Legends Mobile is de nieuwste free-to-play mobiele titel van ontwikkelaar Respawn Entertainment. Dat maakt Game Director Chad Grenier bekend via de Apex Legends-website.

Volgens Grenier is Apex Legends Mobile speciaal ontwikkeld voor touchscreens en bevat deze versie 'gestroomlijnde controls en doordachte optimalisaties'. Hoewel het hier over een compleet nieuwe versie van de game gaat, blijft hij toch trouw aan de versie die momenteel te spelen is op pc en consoles.

Volgens de ontwikkelaar bevat Apex Legends Mobile geen pay-to-win-elementen. Wel kun je Battle Passes en cosmetische voorwerpen verzamelen die je niet vindt in de versie op pc en consoles. De mobiele versie bevat ook geen cross-play omdat Apex Legends Mobile enkel ontwikkeld is voor mobiele apparaten.

Apex Legends Mobile wordt later deze maand getest door Android-gebruikers in India en de Filipijnen. Later breidt de testfase uit naar meer spelers, beschikbare regio's en iOS-apparaten.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Apex Legends Mobile

Android, iOS

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties