Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Apex Legends komt eind 2020 naar Android en iOS

Release zonder al te veel commotie.

Apex Legends komt eind dit jaar naar Android en iOS. Dat maakt Electronic Arts-CEO Andrew Wilson bekend op een videovergadering met de investeerders van het bedrijf.

De mobiele versie krijgt voorlopig een soft launch. EA wil zo het aantal gebruikers voorlopig beperken en zet dus geen grootschalige marketingcampagne op. Wanneer we Apex Legends precies mogen verwachten en wat de mobiele versie allemaal inhoudt, is niet duidelijk.

Dankzij de mobiele release en de Apex Legends release op de Switch krijgen spelers binnenkort de kans om samen te spelen op vijf verschillende platformen. Momenteel is de game al beschikbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Wil je meer weten? Start eens bij de 55 Apex Legends tips die we voor je hebben. Ook maken we je wegwijs in de Apex Legends map en vertellen we je alles over de Apex Legends characters. Op zoek naar de beste loot? Hier vind je de beste wapens en attachments in Apex Legends of de beste gear, granaten en health items in Apex Legends.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties