Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Apex Legends-held Loba Andrade aangekondigd

Meesterdief komt er snel aangeslopen.

Ontwikkelaar Respawn Entertainment kondigt via een trailer de nieuwe Apex Legends-held en meesterdief Lobe Andrade aan. Ze maakt deel uit van het vijfde seizoen van de game. Dat nieuwe seizoen lanceert op 12 mei.

De bijbehorende trailer toont hoe de vader van Loba Andrade op erg jonge leeftijd vermoord werd, waarna ze uitgroeide tot een meesterdief. Momenteel is ze 25 jaar oud. Tijdens die periode wist ze een vriendschap te sluiten met een onbekende persoon en samen met hem de moordenaar van haar vader op te sporen. Dat blijkt het eerder toegevoegde personage Revenant te zijn, die zich de wraak van Loba op de hals haalt.

Bekijk op YouTube

De aankondiging van Loba is geen verrassing. Eerder ontdekten dataminers al de naam van het nieuwe personage. Naast Loba Andrade krijgt het vijfde seizoen ook een nieuwe Battle Pass, de Ranked Series 4 en een nieuw Season Quests-systeem. Iedereen die de quests voltooit, wordt hier rijkelijk voor beloond. Begint het nu te kriebelen om de game te spelen, dan lees je hier alle Apex Legends info.

Read this next