Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Apex Legends gehacked om Titanfall te redden

White Hat versus Black Hat.

Hackers hebben de playlists van Apex Legends overgenomen om op die manier aandacht te vragen voor de aanhoudende Titanfall hacks.

Volgens een statement van de hackers op savetitanfall.com is Titanfall 1 momenteel onspeelbaar omdat een andere groep hackers het met DDoS-aanvallen onmogelijk maakt om een server te vinden. Ze wijzen met de vinger naar Respawn en EA omdat de game nog altijd te koop is, ondanks de staat van de servers.

De hack in Apex Legends gaf na een match een 'belangrijke mededeling' weer, waarin werd gevraagd om savetitanfall.com te bezoeken. Spelers die last hadden van de hack konden vervolgens geen andere game modes meer spelen. Volgens ontwikkelaar Respawn zijn de problemen inmiddels opgelost.

Of de smeekbede van de hackers daadwerkelijk heeft geholpen om Titanfall weer speelbaar te maken, is niet bekend. Momenteel is Apex Legends Season 9 bezig, waarin Titanfall content te vinden is.

Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties