Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Apex Legends cross-progression loopt vertraging op door hackers

Hackers zorgen voor kopzorgen.

De ontwikkeling van Apex Legends cross-progression loopt vertraging op omdat zowel Apex Legends als Titanfall steeds meer te kampen hebben met hackers. Dat onthult ontwikkelaar Respawn Entertainment via Twitter.

Enkele dagen geleden zei Apex Legends game director Chad Grenier dat het recente hackersprobleem omtrent Apex Legends en Titanfall ervoor zorgde dat de ontwikkeling van cross-progression vertraging oploopt. Om dit "live game-probleem op te lossen is er een context switch nodig".

De tweet kwam er nadat een fan zich afvroeg of Respawn Entertainment een update kon geven over Apex Legends cross-progression. In 2020 werd cross-play al toegevoegd aan de game. Daardoor kunnen spelers matchen samen of tegen elkaar aanvatten op verschillende platformen. Ze kunnen hun progressie echter nog steeds niet overzetten naar een ander platform.

Ondanks alle tumult wist Apex Legends onlangs wel de kaap van 100 miljoen spelers te overschrijden en introduceert het huidige Apex Legends Season 9 Titanfall content.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties