Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Apex Legends al meer dan 1 miljoen spelers

Apex begin.

Apex Legends heeft acht uur na release de kaap van 1 miljoen unieke spelers overschreden. Dat laat Respawn Entertainment-topman Vinze Zampella via Twitter weten.

Apex Legends is een free-to-play Battle Royale-game in het Titanfall-universum. Je speelt als één van de acht beschikbare helden oftewel Legends in teams van drie personen. De game werd gisteren wereldwijd onthuld, nadat vorige week geruchten over het bestaan van een Battle Royale-game in het Titanfall-universum waren opgedoken.

Geen vervolg op Titanfall 2 in het vooruitzicht dus. Volgens Respawn Entertainment is Titanfall 3 momenteel niet in ontwikkeling en richt de volledige studio zich op Apex Legends.


Wil je meer weten? Start eens bij de 55 Apex Legends tips die we voor je hebben. Ook maken we je wegwijs in de Apex Legends map en vertellen we je alles over de Apex Legends characters. Op zoek naar de beste loot? Hier vind je de beste wapens en attachments in Apex Legends of de beste gear, granaten en health items in Apex Legends.


Over de auteur
Maarten Denoo avatar

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-opgames. Doctoraatsstudent gamen / gokken aan KUL.

Reacties