Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

APB Reloaded krijgt Beta

Vanaf februari zien we de verbeteringen

All Points Bulletin klinkt jullie misschien bekend in de oren. Misschien ook niet, want de MMO die een online strijd tussen politie en bandieten aanbood, was slechts een maand online. De game werd in juli uitgebracht, maar tegen het einde van augustus waren er slechts 130000 subscribers (mede door de slechte score in heel wat reviews ). Ontwikkelaar Realtime Worlds kwam in financiële problemen en ging failliet. De servers van APB gingen onherroepelijk dicht.

In november werd echter bekend gemaakt dat uitgever GamersFirst de rechten op APB had gekocht. Men besloot de MMO opnieuw te releasen (met heel wat vernieuwingen) onder de naam 'APB Reloaded'. Bovendien zal deze re-release waarschijnlijk free-to-play worden (zonder maandelijkse kosten dus).

Deze re-release krijgt nu dus eind februari een beta. Vanaf volgende week worden meer details bekend gemaakt over het registratie proces. Hopelijk wordt de tweede versie wel een succes.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

APB Reloaded

PS4, Xbox One, PC

Related topics
PC
Over de auteur
Korneel Deschamp avatar

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Reacties