Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

APB heeft reclame tijdens voice-chat

Betaal extra om het kwijt te raken.

Realtime World's MMO All-Points Bulletin zal reclame laten horen tijdens voice-chat. De enige manier om ze kwijt te raken is om een bedrag te betalen. Bovenop het maandelijkse abonnement welteverstaan.

Volgens Realtime Worlds zullen spelers de reclameboodschap maximum één keer per drie uur horen en enkel als ze een nieuw district binnengaan zodat het de gameplay niet hindert.

Om de reclame weg te houden zal er een service genaamd VoIP Premium bestaan. Deze geldt voor 30, 90 of 180 dagen, prijzen hiervan zijn echter nog niet bekend gemaakt.

APB is een MMO waarbij je betaalt per uur dat je speelt, in plaats van per maand zoals bij andere MMO's. Bij aankoop van het spel krijg je meteen 50 uur gratis. Je zult ook abonnementen kunnen aankopen die je onbeperkte gametijd geven en je kunt ook in-game currency omwisselen in gametijd.

Het spel verschijnt vandaag in de Verenigde Staten en donderdag hier bij ons.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

All Points Bulletin

Xbox 360

APB Reloaded

PS4, Xbox One, PC

Related topics
PC
Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties