Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

AOC kondigt AGON AGM600 gamingmuis aan

Voor esportsfanaten en hardcore gamers.

AOC kondigt de AGON AGM600 gamemuis officieel aan. Deze bekabelde muis met een getextureerde duimsteun en een gripvast oppervlak is sinds oktober 2022 beschikbaar en kost 49 euro.

De gamingmuis weegt zonder draad 115 gram en beschikt over een ergonomisch gebogen vorm die rechtshandige palm- en klauw-griptypes ondersteunt. Zijn dubbel geïnjecteerde siliconen zijpanelen en de huidvriendelijke matte UV-gecoate beschermlaag zorgen voor een stevige grip en comfortabel gevoel.

Verder bevat de AGM600 tien aanpasbare knoppen waaronder de links/rechts-muisknoppen, twee knoppen om de DPI aan te passen, twee volumeknoppen onder het metalen scrollwiel, een sniper-knop en knoppen om voor- en achteruit te gaan. Het metalen scrollwiel/knop en Kailh-schakelaars zijn volgens AOC goed "voor 80 miljoen klikken".

Via de Light FX RGB LED-lampjes ontdek je welke DPI-instelling je momenteel gebruikt. Onderaan de muis zitten teflon voetmatten waarmee het geheel gemakkelijk manoeuvreerbaar is op verschillende muismatten of oppervlakken. De draad is een "duurzaam gevlochten" usb-kabel van 1,8 meter.

De Pixart PMW3389-sensor zorgt voor nauwkeurige bewegingen zonder onderbrekingen en ondersteunt een resolutie van 16.000 dot per inch, 50g versnelling en 400 inch per seconde nauwkeurige tracking. Verder bevat hij een zo'n stabiel mogelijk verbinding dankzij de polling rate van 1 ms/1000 Hz.

Dankzij zijn certificering met de NVIDIA Reflex-technologie kun je hem aansluiten op een monitor met de NVIDIA Reflex Latency Analyzer tool. Met die tool kun je de totale systeemvertraging voor elke component afzonderlijk bekijken.

Als laatste kun je intern twee profielen gebruiken en krijg je tal van aanpassingsmogelijkheden dankzij de G-Menu-software. G-Menu is hub-software waarmee je alle functies van monitoren, toetsenborden, headsets, muizen en andere accessoires kunt bedienen.

Wie graag onze mening over andere computermuizen wil weten, kan terecht bij de Razer DeathAdder V3 Pro review van Bruce, de Logitech G502X Plus review van Carl en de Trust GXT 981 Redex review van Menno.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties