Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

AOC GAMING 25G3ZM/BK monitor aangekondigd

"Perfect voor hardcore gamers die snelle esports-titels spelen."

AOC heeft zijn nieuwste gamingmonitor aangekondigd. De AOC GAMING 25G3ZM/BK is 24,5 inch groot en is vooral gericht op "hardcore gamers die snelle esports-titels spelen".

De monitor zet vooral in op snelheid met een verversingssnelheid van 240Hz, 1 ms GtG en 0,5 ms MPRT-reactietijd. Daar staat tegenover dat het scherm slechts resoluties tot 1080p ondersteunt. Dat zorgt voor minder belasting op de GPU en dus hogere framerates.

De monitor heeft bovendien een Motion Blur Reduction-fuctie om wazigheid of vlekken in snelle scènes te beperken. Er is ook ondersteuning voor Adaptive Sync met een variabel vernieuwingsfrequentiebereik van 48 tot 240Hz.

Je kunt drie bronnen tegelijk aansluiten op de monitor via 1 DisplayPort 1.2-poort en 2 HDMI 2.0-poorten. In de ondersteunende software zijn er speciale opties om onder andere prestaties in FPS-games of details op donkere plekken te verbeteren.

De AOC GAMING 25G3ZM/BK is later deze maand beschikbaar voor een adviesprijs van € 239. Eerder ging Yvo ook al aan de slag met de Agon Pro AG275QXL monitor voor League of Legends.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties