Skip to main content

Anthem VIP demo datum, starttijd, VIP demo toegang en alles wat we weten

Zo speel je BioWare's Anthem eerder dankzij de VIP demo.

De Anthem VIP demo - en de reguliere demo - komen in plaats van een bèta. Beide demo's geven een eerste impressie van BioWare's nieuwste game Anthem.

Hier geven we je een gedetailleerde omschrijving hoe je toegang tot de Anthem VIP demo en de reguliere demo krijgt. Daarnaast geven we nog wat andere belangrijke informatie.

Inhoud:

Anthem VIP Demo, begintijd en Open Demo datums

Er zijn momenteel drie verschillende data die je in je agenda moet opschrijven:

  • Anthem VIP Demo begin- en einddatum - Vrijdag 25 januari tot en met zondag 27 januari
  • Anthem Open Demo begin- en einddatum - Vrijdag 1 februari tot en met zondag 3 februari
  • Anthem release - Vrijdag 22 februari

De begintijd van de Anthem VIP Demo en de Open Demo zijn precies hetzelfde:

  • Verenigd Koninkrijk: 17:00 (BST)
  • Europa: 18:00 (CET)
  • Oostkust van de Verenigde Staten: 12:00 (EDT)
  • Westkust van de Verenigde Staten: 09:00 (PDT)

Het is lastiger om toegang te krijgen tot de Anthem VIP Demo dan de reguliere Open Demo, dus als je zo snel mogelijk wilt spelen zijn hier een aantal methoden.

Hoe krijg je toegang tot de Anthem VIP Demo en de Open Demo?

Er zijn twee verschillende demo's en hoe je toegang krijgt hangt van de demo af. Allereerst de Anthem VIP Demo.

Zo krijg je toegang tot de Anthem VIP Demo

Er zijn momenteel drie manieren om toegang te krijgen tot de Anthem VIP Demo. Namelijk:

  • Anthem pre-orderen; of
  • Lid zijn van EA Access; of
  • Lid zijn van Origin Access ten tijde van de Anthem VIP Demo

Als je een Origin Access- of EA Access-abonnee bent, of als je vooraf besteld hebt via de Origin-, Xbox- of PlayStation-winkels, ben je al automatisch geregistreerd voor de VIP Demo en heb je geen code nodig. De Anthem VIP Demo zelf wordt via de Origin-, Xbox- of PlayStation Store gedownload. Daar moet je je dan gewoon aanmelden met je EA-account.

Let op: als je Anthem op een andere manier hebt besteld, moet je een code invoeren om toegang te krijgen tot de demo. Het advies van EA is om contact op te nemen met de verkoper bij wie je hebt gereserveerd om de code te ontvangen.

Tot slot is het vermeldenswaardig dat je een "exclusief in-game item" krijgt om te laten zien dat je aan de Anthem VIP Demo hebt deelgenomen.

Zo krijg je toegang tot de Anthem Open Demo

De Open Demo voor Anthem is precies dat: voor iedereen beschikbaar. Het is een klassieke, reguliere demo - ga gewoon naar je digitale winkel naar keuze, zoek naar Anthem en download de demo om te spelen. Vergeet niet dat de Open Demo alleen beschikbaar is tijdens die bovenstaande datums!

Hoe zal de Anthem Demo eruit zien?

Exacte details wat er precies in de Anthem VIP Demo en de Open Demo zit is niet bekendgemaakt, maar BioWare heeft gezegd dat er enkele missies speelbaar zijn. Daarnaast is een deel van de wereld te ontdekken.

Je begint op level 10. Dat houdt waarschijnlijk in dat je niet het begin van de campaign meekrijgt. Wel beschik je mogelijk al over een aantal sterke wapens. Volgens Electronic Arts test je tijdens de Anthem VIP Demo en de Open Demo jonder andere de Ranger javelin.

BioWare laat tijdens de community-livestreams en verscheidene promotievideo's een aantal details van de game zien, waaronder de hub, NPC's en enkele missies. Arekkz toont een aantal fragmenten in onderstaande video :

Bekijk op YouTube

Anthem is een online game, dus je hebt altijd een internetverbinding nodig. Op de consoles heb je ook Xbox Live Gold of PlayStation Plus nodig.

Wil je meer over Anthem lezen? Lees dan hier onze volledige overzicht over Anthem - Release, gameplay en alles wat we weten.

Read this next