Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Anthem kan consoles laten crashen

Alsof je plots de stekker er uit trekt.

Verschillende gamers melden dat hun PlayStation 4 en Xbox One-consoles spontaan crashen tijdens het spelen van Anthem, onder meer tijdens matchmaking. Meerdere gevallen daarvan worden op Reddit gepost. "Het is dan net alsof je tijdens het spelen ineens de stekker uit het stopcontact trekt", leest een van de reacties.

Onbekend is nog hoeveel mensen precies door deze bug getroffen zijn. Ontwikkelaar BioWare heeft nog niet op de verhalen gereageerd. Wel stelt een Reddit-gebruiker dat het eenvoudig is om je geld terug te vragen bij Sony, in het geval van de PlayStation 4-versie. Het proces zou slechts vijf minuten tijd kosten. Men maakt zich vooral zorgen om mogelijke schade die hierdoor aan de consoles wordt toegebracht.

Cover image for YouTube videoAnthem Official Legion of Dawn Trailer

Dat BioWare's online actie-RPG niet vrij is van bugs, kwam ook naar voren in Sanders Anthem review. De studio bracht kortgeleden wel nog ene patch uit. Naast bugfixes werd het loot-systeem daarmee aangepast.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Anthem

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties