Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ant-Man maakt zijn opwachting in Fortnite

Moleculaire Battle Royale!

Ant-Man is nu beschikbaar in de Item Shop van Fortnite. Dat maakt Epic Games bekend via de website.

Naast het model van Ant-Man kun je ook zijn trouwe ros Ant-Tonio en de Toothpick Pickaxe kopen. Verder kun je in de Fortography-functie nu objecten of personen kleiner of net veel groter maken.

Om de komst van de nieuwe held te teasen, plaatste Epic Games foto's van Captain America, Blade en Cable op Twitter waarin een verkleinde versie van de held verstopt zat. Dat zorgde op zijn beurt dan weer voor grappige resultaten.

Naast Ant-Man kun je nu ook de Office Chariot Emote ontgrendelen. Daarmee plaats je je personage in een ronddraaiende en voorbij rollende bureaustoel. De bovenstaande held is niet de enige die de afgelopen periode zijn opwachting maakte. Eerder maakte Predator als eindbaas zijn opwachting in Fortnite en kort daarna verwelkomde Fortnite Sarah Connor en de T-800 Terminator.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Fortnite

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties