Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Annapurna Interactive organiseert allereerste showcase

Iedereen heeft een showcase.

Indie-uitgever Annapurna Interactive organiseert op 29 juli om 21:00 uur zijn allereerste digitale showcase. Dat heeft de uitgever via Twitter bekendgemaakt.

Annapurna Interactive is van plan om tijdens de showcase nieuwe gameplaytrailers voor Neon White, Skin Deep, Solar Ash Kingdom, en Stray te laten zien. Kattenavontuur Stray komt namelijk al in 2021 naar de pc en de PlayStation 5. Daarnaast verwachten we enkele nieuwe aankondigingen.

Annapurna Interactive staat onder andere bekend om meerdere grote sleeper hits zoals Outer Wilds, Sayonara Wild Hearts en What Remains of Edith Finch.

E3 2021 en Summer Game Fest 2021 zijn in volle gang. Voor meer informatie over de data en tijden hebben we een handig overzicht van E3 2021, Summer Game Fest en andere evenementen opgelijst.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties