Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Animatiefilm rond Professor Layton

Verschijnt in 2010 in Japan.

Wie reeds het genoegen heeft gehad om met Professor Layton and the Curious Village aan de slag te gaan weet dat ontwikkelaar Level 5 het spel heeft voorzien van enkele prachtige tussenfilmpjes. Het was met andere woorden slechts een kwestie van tijd alvorens we te horen zouden krijgen dat er een volwaardige animatiefilm rond de professor met de hoge hoed en zijn hulpje Luke in de maak is.

Vandaag laat Level 5 officieel weten dat rond begin 2010 het Japanse publiek zal kunnen genieten van Professor Layton: The First Movie. Inhoudelijke details over de animatiefilm zijn nog niet bekend, maar het is nu al duidelijk dat Akihiro Hino, de president bij Level 5, het verhaal van de film zal bedenken. Hino was in het verleden al verantwoordelijk voor de volledige Professor Layton-reeks, waarvan wij reeds aan de slag gingen met het eerste deel.

Bovendien kwam vorig jaar het nieuws boven water dat Level 5 ook plannen heeft om een live-action film rond Professor Layton te maken, al lijkt het erg stil geworden te zijn rond dat project.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties