Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Animal Crossing New Horizons: zitten uitgelegd - op de grond zitten en Gevoel voor Emoties krijgt

Elke andere emotie in de Gevoel voor Emoties collectie uitgelegd.

Met dank aan de winterupdate van november 2020 kun je eindelijk op de grond zitten, zowel binnen- en buitenshuis in Animal Crossing: New Horizons.

Ook al kun je direct op verschillende meubelstukken zitten en liggen, is de mogelijkheid om op de grond te zitten zoals je Animal Crossing: New Horizons dorpsbewoners dat doen pas toegankelijk als je de Gevoel voor Emoties collectie koopt.

In deze gids ontdek je hoe je de Gevoel voor Emoties collectie koopt en, als je dat hebt gedaan, hoe je dan op de grond moet gaan zitten in Animal Crossing New Horizons.

In deze gids:

Gevoel voor Emoties collectie - Animal Crossing New HorizonsBekijk op YouTube

Hoe koop je de Gevoel voor Emoties collectie in Animal Crossing: New Horizons

Als je in New Horizons op de grond wilt zitten, moet je eerst de Gevoel voor Emoties collectie van het Nookstation kopen die je bij de servicebalie kunt vinden.

Je vindt de Gevoel voor Emoties collectie onder het kopje 'Nook-miles inwisselen'

De Gevoel voor Emoties collectie kost 2,700 Nook-miles.

Hoe je op de grond zit in Animal Crossing: New Horizons

Als je de Gevoel voor Emoties collectie in New Horizons koopt, komen de nieuwe emoties direct in je lijst met emoties te staan. Deze bereik je door op de ZR knop te drukken.

Om de 'zitten' emotie te benaderen, druk je op Y om je emotieslijst te openen en het icoontje van de zittende kat te selecteren. Zoals je misschien al verwacht, ga je nu zitten.

Als je liever snelle toegang tot deze emotie hebt, kun je een van de emoties op je snelmenu verwijderen door op X te drukken.

Nu heb je een open vakje op je snelmenu. Druk opnieuw op X en selecteer de 'zitten' emotie om hem op je snelmenu voor emoties te plaatsen.

Nu kun je waar je maar wilt op je eiland gaan zitten, zoals bij de servicebalie en in de huizen van je dorpsbewoners.

Ga zitten!

De andere emoties uit de Gevoel voor Emoties collectie in Animal Crossing: New Horizons uitgelegd

Naast de mogelijkheid om op de grond te gaan zitten, zijn er nog acht reacties in de Gevoel voor Emoties collectie te vinden.

De emoties zijn:

  • Voorpret
  • Alsjeblieft
  • Prijzen
  • Ruiken
  • Foto's maken
  • Uitzwaaien
  • Rekken en strekken
  • Yoga

Een aantal van deze emoties konden oorspronkelijk alleen door je dorpelingen gebruikt worden, maar nu kun je eindelijk Bob vergezellen tijdens zijn ochtendyoga.

Oeh, ah, ochtendgymnastiek.

Andere emoties zoals 'Alsjeblieft' laten je nabije dorpsbewoners en spelers de emotie meedoen.

Meer Animal Crossing New Horizons tips
Op zoek naar meer informatie over Animal Crossing New Horizons? Lees dan onze Animal Crossing New Horizon gids en tips. Daarin vind je informatie over hoe snel klingels verdienen met bijvoorbeeld knollen verkopen en vogelspinnen vangen om je huis af te betalen. We leggen ook uit welke vissen en insecten er deze maand te vangen zijn en hoe je de servicebalie upgrade en Nooks Hoek upgrade start. We vergeten ook Blathers' museum niet en behoeden je voor Redd's vervalsingen van schilderijen. We geven je ook meer informatie over je eiland zoals hoe je een eilandbeoordeling van drie sterren krijgt zodat K.K. Slider een concert geeft en je je eiland eindelijk kunt terraformen. Natuurlijk praten we ook over de basics. Bezoekers zoals Gulliver, Wisp worden uitgelegd, we leggen uit hoe je verschillende soorten fruit en bamboe op je eiland plant. Animal Crossing New Horizons draait ook om het personaliseren van je eiland, dus ook eigen ontwerpen scannen met QR-codes en het maken van eigen meubels met doe-het-zelfplannen om bijvoorbeeld eindelijk die ijzeren-houten meubels in je keuken te krijgen. En daar heb je natuurlijk de nodige gereedschappen en materialen. Je wil immers dat alle dorpsbewoners en je multiplayer vrienden onder de indruk zijn van wat je allemaal hebt bereikt. Oh, en je doet toch het doolhof voor meidag evenement mee? Het is echt leuk!

Hoe gebruik je de Gevoel voor Emoties collectie in Animal Crossing: New Horizons

Als je de Gevoel voor Emoties collectie wilt kopen moet je eerst de winterupdate van November 2020 downloaden.

Animal Crossing: New Horizons - Gratis Winter Update - Nintendo SwitchBekijk op YouTube

Om dat te doen moet je eerst zeker weten dat je Nintendo Switch met het internet verbonden is alvorens je Animal Crossing opstart. Als er een nieuwe update beschikbaar is, wordt deze direct aangeboden.

Het is natuurlijk wel makkelijker om je Switch van tevoren de patch te laten downloaden, zodat je meteen aan de slag kunt met de nieuwste functies van Animal Crossing New Horizons.

Zodra de nieuwe patch is gedownload en geinstalleerd kun je de Gevoel voor Emoties collectie kopen, maar ook nieuwe kapsels zodat je overal op je eiland in stijl kunt zitten.

Veel plezier met je nieuwe emoties!

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Animal Crossing New Horizons gids en tips voor meer tips.

Read this next