Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Animal Crossing: Pocket Camp APK download - Nu al spelen in Nederland en België op je Android

Via QooApp.

Hoewel Animal Crossing: Pocket Camp pas eind november uitkomt, is er nu al een manier om de game te spelen. Tenminste, als je een Android smartphone of tablet hebt. De app is namelijk reeds beschikbaar in de Australische Play Store en dat betekent dat het Animal Crossing: Pocket Camp APK-bestand ook op het internet te vinden is. In deze guide lees je hoe je nu al in Nederland en België Animal Crossing: Pocket Camp download.

Let op! Het downloaden en installeren van APK-bestanden buiten officiële bronnen om kan gevaarlijk zijn. Het gebruik van deze guide is dan ook op eigen risico. Let er op dat je APK-bestanden altijd van een betrouwbare website downloadt.

Animal Crossing: Pocket Camp APK downloaden op je Android

In deze guide gebruiken we de alternatieve App Store QooApp om de APK van Animal Crossing: Pocket Camp te downloaden. Via deze App Store kun je games downloaden die bijvoorbeeld wegens regiorestricties niet te downloaden zijn via de Google Play Store. QooApp biedt ook de mogelijkheid om je apps te updaten.

 • Ga via de browser op je smart device naar www.qoo-app.com en download de APK van de App Store.
 • Wanneer je de APK opent, krijg je de melding dat je telefoon het uit veiligheidsoverwegingen niet toestaat om apps uit onbekende bronnen te installeren. Druk op 'Instellingen' om door te gaan.
 • Je komt nu bij de beveiligingsinstellingen van je mobiel. Hier zet je "Onbekende bronnen" aan, zodat de app alsnog geïnstalleerd kan worden.
 • Je telefoon waarschuwt je over eventuele risico's. Indien je hiermee akkoord gaat, tik je op OK. Indien de waarschuwing je de mogelijkheid geeft om 'alleen deze installatie' toe te staan, doe dat dan. Dat voorkomt dat apps zonder jouw toestemming geïnstalleerd kunnen worden.
 • Je kunt nu QooApp installeren. Open de app wanneer de installatie voltooid is. QooApp heeft toegang nodig tot het opslaggeheugen van je telefoon om de APK te mogen downloaden.
 • Mocht QooApp het vragen: Het is niet nodig om een account aan te maken om QooApp te gebruiken.
 • Tik in de linkerbovenhoek van de app op het icoon met de snor en de hoge hoed. Tik vervolgens in de rechter bovenhoek op het vergrootglas.
 • Typ "Animal Crossing: Pocket Camp" in de zoekbalk en tik de zoekknop op je toetsenbord aan.
 • Je hoort nu de game te zien staan. Tik hem aan en druk op 'Download' om de APK te downloaden.
 • Wanneer de app geïnstalleerd is kan het zijn dat je mobiel je opnieuw waarschuwt voor onbekende bronnen. Accepteer deze waarschuwing om de game te kunnen installeren.
 • Denk eraan om te controleren dat het installeren van apps uit onbekende bronnen nu weer uit staat. Deze instelling vind je bij de beveiligingsinstellingen van je smart device.

Je kunt nu Animal Crossing: Pocket Camp spelen! Let er wel op dat je niet je Nederlandse of Belgische Nintendo ID aan de game koppelt, anders kun je de game niet verder spelen.

Officieel gezien mogen namelijk op dit moment alleen Australische gebruikers de game spelen. De game slaat wel je voortgang op, maar er bestaat een kans dat je overnieuw moet beginnen als de app officieel beschikbaar komt in de Benelux.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties