Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Animal Crossing Nook-miles, Nooks milesprogramma en Nook Miles + opdrachten in New Horizons uitgelegd

Alles wat je moet weten over Tom Nooks nieuwste business idee.

Eenmaal gearriveerd op je verlaten eiland in Animal Crossing New Horizons, zal je misschien een gidsende hand nodig hebben om je wat richting te geven en je mogelijkheden te verkennen. Dat is waar Nooks milesprogramma in actie schiet.

Nooks Milesprogramma geeft van meet af aan een hele resem aan taken, inclusief de Miles+ opdrachten, die je aanmoedigen en belonen om je mogelijkheden op je eiland te verkennen.

Een opdracht in Nooks milesprogramma voltooien levert je Nook-miles op als beloning, die je op hun beurt weer kunt spenderen aan andere beloningen, in de eerste plaats je eerste huis!

Inhoud:

Nooks milesprogramma in Animal Crossing New Horizons uitgelegd

Nooks milesprogramma in New Horizons is een verzameling opdrachten die je kan voltooien tijdens je luilekkerleventje op je eiland. Je kan de opdrachten bekijken op je Nookphone door naar de Nook-miles app te gaan.

Bij het voltooien van elke opdracht krijg je een bepaalde hoeveelheid Nook-miles als beloning. Deze kunnen vervolgens geruild worden voor items of services.

Je vindt de Nook-miles app op je Nook Phone.

Nook-miles + taken in Animal Crossing New Horizons uitgelegd

In Animal Crossing New Horizons geeft Nooks milesprogramma je twee soorten opdrachten om uit te kiezen: algemene Nook-miles opdrachten of Miles+ opdrachten.

Nook Miles +

Elke dag krijg je vijf nieuwe Miles+ opdrachten, wat van hen eigenlijk Animal Crossings versie van dagelijkse quests maakt. Je kan deze taken bovenaan in de Nook-miles app vinden.

Een Miles+ opdracht kan variëren van praten met de bewoners van je eiland tot een bepaald aantal fossielen laten analyseren.

Deze taken kunnen maar één keer volbracht worden en het aantal Nook-miles dat je hiervoor krijgt is vermenigvuldigd door twee.

Nook Miles + kan je bovenin de app vinden.

Dat betekent data ls je een Miles+ opdracht volbrengt die zegt dat je er 100 miles voor krijgt, je er in feite 200 zult krijgen. Fijn!

Als je eenmaal je Nook Miles+ taken van de dag hebt volbracht, moet je wachten tot de volgende dag om nieuwe te ontvangen.

Nook-miles opdrachten

De normale Nook-miles opdrachten zijn gemaakt om je te belonen tijdens het spelen van de game in het algemeen en je meer en meer aspecten van je eiland vrijspeelt.

De meeste taken zijn verdeeld over vijf verschillende fases, waarin telkens de moeilijkheidsgraad van de opdracht en de hoeveelheid Nook-miles die je in ruilt krijgt, verhoogt naarmate je verder in de game gaat.

Je speelt ook nieuwe woorden om te gebruiken in je titel op je paspoort door deze taken te voltooien.

Deze Nook-mile opdrachten omvatten veel verschillende activiteiten, van vis vangen tot elke dag praten met je buren.

Hieronder vindt je enkele Nook-mile opdrachten als voorbeeld:

Meer Animal Crossing New Horizons tips
Op zoek naar meer informatie over Animal Crossing New Horizons? Lees dan onze Animal Crossing New Horizon gids en tips. Daarin vind je informatie over hoe snel klingels verdienen met bijvoorbeeld knollen verkopen en vogelspinnen vangen om je huis af te betalen. We leggen ook uit welke vissen en insecten er deze maand te vangen zijn en hoe je de servicebalie upgrade en Nooks Hoek upgrade start. We vergeten ook Blathers' museum niet en behoeden je voor Redd's vervalsingen van schilderijen. We geven je ook meer informatie over je eiland zoals hoe je een eilandbeoordeling van drie sterren krijgt zodat K.K. Slider een concert geeft en je je eiland eindelijk kunt terraformen. Natuurlijk praten we ook over de basics. Bezoekers zoals Gulliver, Wisp worden uitgelegd, we leggen uit hoe je verschillende soorten fruit en bamboe op je eiland plant. Animal Crossing New Horizons draait ook om het personaliseren van je eiland, dus ook eigen ontwerpen scannen met QR-codes en het maken van eigen meubels met doe-het-zelfplannen om bijvoorbeeld eindelijk die ijzeren-houten meubels in je keuken te krijgen. En daar heb je natuurlijk de nodige gereedschappen en materialen. Je wil immers dat alle dorpsbewoners en je multiplayer vrienden onder de indruk zijn van wat je allemaal hebt bereikt. Oh, en je doet toch het doolhof voor meidag evenement mee? Het is echt leuk!

Waar kan je je Nook-miles aan spenderen in Animal Crossing New Horizons?

New Horizons zou geen Animal Crossing-game zijn als het eerste wat je met je Nook-miles moest doen, niet het afbetalen van je lening aan Tom Nook is.

Op je eerste dag op je eiland wordt al duidelijk dat je tent niet helemaal gratis is. Tom Nook vraagt 5000 Nook-miles ter compensatie, en als die eenmaal afbetaald zijn, kan je je tent upgraden naar een huis (met uiteraard de bijhorende hypotheek).

Dat is de enige keer dat je een lening bij Tom Nook kan afbetalen met Nook-miles. Hierna zal hij zijn betalingen enkel nog in klingels aanvaarden.

Naast het afbetalen van je tent kan je ook de NookStation bij de servicebalie gebruiken om Nook-miles te wisselen in allerhande goederen en services.

Om dit te doen, selecteer je de optie 'Nook-miles inwisselen' terwijl je de NookStation gebruikt. Je kan deze in de rechterhoek van de servicebalie vinden.

Vervolgens krijg je een lijst met alles wat er op dat moment beschikbaar is, en de hoeveelheid Nook-miles die je ervoor moet afgeven. Hier kan je naast leuke shirts ook upgrades kopen zoals een uitbreiding van je zakken, of Nook-miles bonnen waarmee je naar een ander onbewoond eiland op reis kan gaan.

Daarnaast kan je ook nieuwe kapsels en haarkleuren kopen en zelfs doe-het-zelfplannen voor beter gereedschap. Hiermee kan je gereedschap maken zoals de schep, hengel en meer zonder dat ze zo snel breken.

Je kan met Nook-miles je zakken tot twee keer toe groter maken, wat een grote hulp zal zijn tijdens je tijd op het eiland!

Je kan verder ook Nook-miles wisselen voor zaken zoals:

  • Tapijten
  • kleren, waaronder shirts, petten, schoenen, sokken en meer
  • Doe-het-zelfplannen
  • Meubels
  • Haarstijlen, kapsels en haarkleuren
  • NookPhone beschermhoesjes
  • Behangpapier

Spaar genoeg Nook-miles en wie weet zal je zelfs een monstergevecht kunnen nabootsen op je eiland!

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Animal Crossing New Horizons gids en tips voor meer tips.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties