Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Animal Crossing New Horizons zwemmen: Zo zwem en duik je met het duikpak uitgelegd

Diep in de zee.

Zwemmen zorgt ervoor dat je de zee rondom je eiland in Animal Crossing New Horizons kan verkennen.

Nadat je voor jezelf een duikpak hebt gehaald, heb je de mogelijkheid om de oceaan in te gaan en zelfs te duiken.

Zwemmen en duiken geeft je de kans om verschillende diepzeewezens te verzamelen, die zich onder het wateroppervlakte verstoppen. Daarnaast kom je misschien wel Pascal de otter tegen.

Op deze pagina:

Waar koop je een duikpak in Animal Crossing New Horizons?

Voordat je in New Horizons kan zwemmen moet je een duikpak kopen.

Die haal je bij Nook's Hoek. Dus ga naar de Timmy en Tommy en kijk in de kast. Daar vind je een duikpak voor 3000 klingels.

Je hebt ook de keuze om een speciale Nook Inc.-duikpak te halen door de NookStop bij de Servicebalie te bezoeken en je Nook-miles in te wisselen.

Het duikpak kost 800 Nook-miles en komt, net zoals andere Nook-producten, de volgende dag in je brievenbus.

Voor een extra 500 Nook-miles heb je zelfs de keuze om een Nook Inc.-duikbril te kopen.

Zodra je alle zwemkleding bij je hebt, is het tijd om te zwemmen!

Hoe zwem je in Animal Crossing New Horizons?

Als je eindelijk je duikpak hebt, is het tijd om de zee rondom je eiland in New Horizons te verkennen.

Allereerst moet je je duikpak aan doen. Dat doe je op dezelfde manier als met de rest van je kleding. Neem een kijkje in je zakken, selecteer het duikpak en doe je zwemkleding aan.

Er zijn nog meer verschillende soorten zwemkleding, die je kunt dragen als je gaat zwemmen. Al hebben die geen invloed op je zwem- en duikvaardigheden.

Nu je er klaar voor bent, is het tijd om naar het strand te gaan en het water in te duiken.

Je kan simpelweg het water in lopen of via een van de stenen platformen met een bommetje het water in springen door op de A-knop te drukken.

Om te zwemmen moet je de A-knop en de linker analoge stick gebruiken om zo je richting te bepalen. Kijk naar de richting die je op wil en je zwemt daar naartoe.

Hoe duik je in Animal Crossing New Horizons?

Zodra je in het water ligt, is het tijd om te experimenteren met het duiken.

In New Horizons kan je namelijk door middel van de Y-knop duiken.

Daarmee verdwijn je voor een tijdje onder de golven en vind je misschien wel enkele diepzeewezens.

Meer Animal Crossing New Horizons tips
Op zoek naar meer informatie over Animal Crossing New Horizons? Lees dan onze Animal Crossing New Horizon gids en tips. Daarin vind je informatie over hoe snel klingels verdienen met bijvoorbeeld knollen verkopen en vogelspinnen vangen om je huis af te betalen. We leggen ook uit welke vissen en insecten er deze maand te vangen zijn en hoe je de servicebalie upgrade en Nooks Hoek upgrade start. We vergeten ook Blathers' museum niet en behoeden je voor Redd's vervalsingen van schilderijen. We geven je ook meer informatie over je eiland zoals hoe je een eilandbeoordeling van drie sterren krijgt zodat K.K. Slider een concert geeft en je je eiland eindelijk kunt terraformen. Natuurlijk praten we ook over de basics. Bezoekers zoals Gulliver, Wisp worden uitgelegd, we leggen uit hoe je verschillende soorten fruit en bamboe op je eiland plant. Animal Crossing New Horizons draait ook om het personaliseren van je eiland, dus ook eigen ontwerpen scannen met QR-codes en het maken van eigen meubels met doe-het-zelfplannen om bijvoorbeeld eindelijk die ijzeren-houten meubels in je keuken te krijgen. En daar heb je natuurlijk de nodige gereedschappen en materialen. Je wil immers dat alle dorpsbewoners en je multiplayer vrienden onder de indruk zijn van wat je allemaal hebt bereikt. Oh, en je doet toch het doolhof voor meidag evenement mee? Het is echt leuk!

Waarom zou je zwemmen en duiken in Animal Crossing New Horizons?

Naast dat het gewoon een relaxte manier is om je middag te spenderen, zijn er er een aantal redenen waarom je in New Horizons wil zwemmen.

Allereerst krijg je met duiken de mogelijkheid om enkele diepzeewezens te verzamelen. Die wezens kan je vervolgens bij Nook's Hoek verkopen of bij het museum doneren.

Ten tweede, heb je - tijdens je zoektocht naar diepzeewezens - de mogelijkheid om Pascal tegen te komen. De otter geeft je nieuwe doe-het-zelf-plannen in ruil voor specifieke diepzeewezens.

Veel plezier met zwemmen!

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Animal Crossing New Horizons gids en tips voor meer tips.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties