Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Animal Crossing: New Horizons vervalste schilderijen zijn bezeten door spoken

Alsof die schilderijen nog enger konden worden.

Het spookt in Animal Crossing: New Horizons. Een paar oplettende spelers merkten op dat de vervalste schilderijen en standbeelden die ze kochten bij Redd zich 's nachts vreemd gedragen.

Tot hiertoe was de schade nog beperkt als je een vervalst kunstwerk kocht bij Redd, de sluwe verkoper. Aangezien de verschillen tussen echte kunstwerken en vervalste kunstwerken soms klein zijn en je maar één kunstwerk kunt kopen wanneer de vos je dorp bezoekt, was het vooral vervelend en pijnlijk voor de portemonnee wanneer je je liet vangen.

Nu blijkt echter dat er meer aan de hand is. Wie zich genoodzaakt ziet om een vervalst schilderij in huis op te hangen, nodigt mogelijk ook spoken uit. 's Nachts blijken de kunstwerken namelijk tot leven te komen.

Het is subtiel, maar wanneer de zon ondergaat transformeren de schilderijen en standbeelden. Het Meisje met de Parel van Johannes Vermeer sluit bijvoorbeeld haar ogen en het Japanse ukiyo-e schilderij 'De acteur Otani Oniji III als Yakko Edobei' krijgt een verontrustende grijns. Moronobu's 'Beauty Looking Over Her Shoulder' kijkt 's nachts over haar andere schouder en, we krijgen er al kriebels van, er komt een vreemde gloed uit de achterkant van het schilderij. Het oude Dogū-standbeeld begint te zweven wanneer je het aanraakt en de Steen van Rosetta begint te gloeien.

Dat alles geeft een interessante twist aan de waren die Redd verkoopt. Waar vervalsingen in vorige games vooral irritant waren als je ze per ongeluk kocht, worden ze nu gekatapulteerd tot de populairste items om te hebben. Tot de spoken natuurlijk heel je dorp overnemen. Of het zover komt, is nog niet bekend en dat houden we liever zo.

Wie graag een vervalst schilderij van Redd wil bemachtigen kan terecht in onze Animal Crossing gids. Daarin staat een overzicht van alle echte en valse schilderijen en standbeelden in de game.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Animal Crossing: New Horizons

Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties