Skip to main content

Animal Crossing New Horizons trouwseizoen: Hartkristallen, trouwmeubilair en Reese en Cyrus uitgelegd

Alles wat je over het evenement trouwseizoen moet weten.

Trouwseizoen in Animal Crossing New Horizons ziet de terugkeer van Reese en Cyrus. Het koppel werd in New Leaf voor het eerst geïntroduceerd.

Reese en Cyrus zijn getrouwde alpaca's die besloten hebben om in juni hun huwelijk te vieren. Dat doen ze op Harvey-eiland, maar ze hebben wel je hulp nodig.

In ruil voor je tijd geeft Reese je hartkristallen en Cyrus maakt een aantal bruiloft gerelateerde voorwerpen, die je kunt gebruiken.

Op deze pagina:

Hoe je het evenement trouwseizoen in Animal Crossing New Horizons begint

Trouwseizoen begint met een telefoontje van Harvey, die je krijgt als je New Horizons in juni speelt. Hij legt je uit dat hij een paar bezoekers bij Fotopia heeft en dat hij je hulp nodig heeft in het regelen van de foto's.

Fotopia ligt op Harvey-eiland en om die te bereiken moet je naar het vliegveld gaan. Daar praat je vervolgens met Orville en kies je ervoor om naar Harvey-eiland te vliegen.

Praat met Orville om naar Harvey-eiland te gaan

Na aankomst op Harvey-eiland kom je erachter dat hij inderdaad bezoekers heeft. Loop naar ze toe en introduceer je aan de alpaca's Reese en Cyrus. Harvey zal uitleggen dat het koppel bij hem is om foto's te laten maken. Reese en Cyrus zijn namelijk getrouwd en willen hun huwelijk vieren. Harvey heeft echter wat hulp met het decor nodig.

Accepteer om hem te helpen en ga naar binnen om je carrière als trouwfotograaf te starten. (Of is het post-trouwfotograaf?)

Het evenement trouwseizoen in Animal Crossing New Horizons uitgelegd

Het evenement trouwseizoen in New Horizons draait volledig om het maken van foto's om het huwelijk van Cyrus en Reese te vieren. Voordat foto's maakt moet je de inrichting van de meubels bepalen. Maar voordat je begint, is het handig om het koppel te raadplegen.

Ga naar Reese en zij geeft je een aantal hints met betrekking tot haar smaak. Ze vraagt je bijvoorbeeld om op de kleuren roze en wit te focussen. Dat houdt in dat je in ieder geval meubels moet gebruiken die roze en wit zijn.

Reese legt ook uit dat Cyrus een collectie bestaande uit trouwmeubilair gemaakt heeft, waaronder meubels en wanden. Die kun je vervolgens gebruiken om de kamer mee in te richten. Die meubels vind je onder het kopje Evenement.

De kamer richt je ongeveer op dezelfde manier in als hoe je de kamers in je huis inricht.

Open de opslagruimte door op de D-Pad naar beneden te drukken en selecteer dan een aantal meubels om de kamer mee in te richten. Die meubels kun je slepen, draaien en in de juiste positie neerzetten.

Je vind trouwmeubilair onder het tabje Evenement

Er zijn wel een aantal verschillen ten opzichte van je woning.

Allereerst is het mogelijk om een voorwerp vaker dan een keer neer te zetten. Zolang je het voorwerp maar in je zakken hebt. Dat houdt in dat je tijdens het trouwseizoen meerdere roze bonsai boompjes neer kunt zetten.

Ten tweede kun je meubels gewoon aanpassen door op de X-knop te drukken. Daarmee open je een speciaal menu waarin je het ontwerp zonder aanpassingspakket kunt aanpassen.

Tot slot kun je jezelf, Reese en Cyrus door de kamer verplaatsen. Dat is vooral handig om met het decor te experimenteren of wanneer een personage in de weg staat.

Wanneer je het gevoel hebt dat de kamer klaar is, praat je opnieuw met Reese en vraagt ze je om via je NookPhone een foto te maken.

Maak nu zoveel foto's als je wil. Bijvoorbeeld door het filter en de hoek te veranderen. Door de min-knop in te drukken laat je je personage verdwijnen. Mocht je het idee hebben dat die in de weg staat.

Reese kijkt echter alleen naar de laatste foto die je maakt. Dus zorg dat die in ieder geval goed is.

Maak je niet druk als je niet aan haar standaarden voldoet. Trouwseizoen is heel juni aanwezig, dus je kunt altijd op een andere dag terugkomen.

Hartkristallen en trouwmeubilair in Animal Crossing New Horizons uitgelegd

In ruil voor je hulp geven Reese en Cyrus je enkele beloningen. Je krijgt namelijk hartkristallen die je vervolgens voor bijzondere trouwmeubilair kunt inruilen. Hoe beter je aan Reese haar eisen voldoet, hoe meer hartkristallen je krijgt.

Praat met Cyrus om hartkristallen in te ruilen.

Je kunt de hartkristallen bij Cyrus voor het volgende inruilen:

TrouwmeubilairHartkristallen
Blauw trouwtapijt4
Trouwbank5
Trouwversiering voor aan de muur3
Witte trouwvloer12
Witte trouwwand12

Houd er rekening mee dat Reese en Cyrus de gehele maand juni op Harvey-eiland zijn. Je hoeft dus niet ieder stuk trouwmeubilair op dezelfde dag te halen.

Meer Animal Crossing New Horizons tips
Op zoek naar meer informatie over Animal Crossing New Horizons? Lees dan onze Animal Crossing New Horizon gids en tips. Daarin vind je informatie over hoe snel klingels verdienen met bijvoorbeeld knollen verkopen en vogelspinnen vangen om je huis af te betalen. We leggen ook uit welke vissen en insecten er deze maand te vangen zijn en hoe je de servicebalie upgrade en Nooks Hoek upgrade start. We vergeten ook Blathers' museum niet en behoeden je voor Redd's vervalsingen van schilderijen. We geven je ook meer informatie over je eiland zoals hoe je een eilandbeoordeling van drie sterren krijgt zodat K.K. Slider een concert geeft en je je eiland eindelijk kunt terraformen. Natuurlijk praten we ook over de basics. Bezoekers zoals Gulliver, Wisp worden uitgelegd, we leggen uit hoe je verschillende soorten fruit en bamboe op je eiland plant. Animal Crossing New Horizons draait ook om het personaliseren van je eiland, dus ook eigen ontwerpen scannen met QR-codes en het maken van eigen meubels met doe-het-zelfplannen om bijvoorbeeld eindelijk die ijzeren-houten meubels in je keuken te krijgen. En daar heb je natuurlijk de nodige gereedschappen en materialen. Je wil immers dat alle dorpsbewoners en je multiplayer vrienden onder de indruk zijn van wat je allemaal hebt bereikt. Oh, en je doet toch het doolhof voor meidag evenement mee? Het is echt leuk!

Trouwseizoen data in Animal Crossing New Horizons

Trouwseizoen in New Horizons loopt van maandag 1 juni tot en met dinsdag 30 juni. Het evenement start en eindigt 5 uur 's ochtends, want dat is de resettijd voor ieder eiland.

Dat houdt dus in dat je de gehele maand juni aan het evenement mee kunt doen. Waarschijnlijk keer het evenement ieder jaar terug.

Om met trouwseizoen mee te doen moet je er wel voor zorgen dat je de laatste patch van Animal Crossing New Horizons hebt. De melding voor de update krijg je als je de game opstart.

Bekijk op YouTube

Die update bevat enkele nieuwigheden, zoals Redd, de kunsttentoonstelling voor het museum en de mogelijkheid om struiken te planten.

Vergeet trouwseizoen in ieder geval niet, want anders moet je een heel jaar wachten.

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Animal Crossing New Horizons gids en tips voor meer tips.

Read this next