Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Animal Crossing New Horizons Saharah: Vertrektijd, kaartjes, mysterieuze wand en mysterieuze vloer

Saharah de kameel - verkoopster van tapijten, wanden en vloeren.

In Animal Crossing New Horizons is Saharah een van de vele reizende verkopers die op willekeurige dagen je eiland bezoekt. Net zoals Leif en Daisy Mae probeert ze haar waren te verkopen.

Als je tapijten van Saharah koopt, verdien je Saharah-kaartjes, die je weer inwisselt voor een mysterieuze wand en mysterieuze vloer.

Op deze pagina:

Saharahs vertrektijd en prijslijst in Animal Crossing New Horizons uitgelegd

Saharah heeft iedere dag de mogelijkheid om je eiland te bezoeken. Als ze er is, blijft ze tot 5 uur 's ochtends, want dat is de resettijd voor ieder eiland in Animal Crossing New Horizons. Ze blijft tijdens haar bezoekjes niet op een plaats, maar kiest ervoor om over je eiland te dwalen.

De rondreizende kameel verkoopt verschillende soorten tapijten - klein, medium en groot - mysterieuze wand en mysterieuze vloer. Al die voorwerpen zijn exclusief bij Saharah te koop en je weet van tevoren niet wat je gaat krijgen.

Mysterieuze wand en mysterieuze vloer kosten ieder 3000 klingels.

De prijzen van de tapijten verschillen op basis van formaat. De individuele prijzen zijn als volgt:

  • Klein tapijt - 1000 klingels
  • Medium tapijt - 1500 klingels
  • Groot tapijt - 2000 klingels

Per bezoek verkoopt Saharah slechts een van elk voorwerp, dus als je extra klingels hebt liggen, is het verstandig om alles op te kopen. Dat kost in totaal 10.500 klingels.

Als je het eiland van een vriend bezoekt en ontdekt dat Saharah aanwezig is, kun je alles uit haar voorraad kopen. Je hebt zelfs de mogelijkheid om dat te doen als ze ook dezelfde dag je eiland bezoekt. Zo heb je in een dag twee keer zoveel tapijten!

Meer Animal Crossing New Horizons tips
Op zoek naar meer informatie over Animal Crossing New Horizons? Lees dan onze Animal Crossing New Horizon gids en tips. Daarin vind je informatie over hoe snel klingels verdienen met bijvoorbeeld knollen verkopen en vogelspinnen vangen om je huis af te betalen. We leggen ook uit welke vissen en insecten er deze maand te vangen zijn en hoe je de servicebalie upgrade en Nooks Hoek upgrade start. We vergeten ook Blathers' museum niet en behoeden je voor Redd's vervalsingen van schilderijen. We geven je ook meer informatie over je eiland zoals hoe je een eilandbeoordeling van drie sterren krijgt zodat K.K. Slider een concert geeft en je je eiland eindelijk kunt terraformen. Natuurlijk praten we ook over de basics. Bezoekers zoals Gulliver, Wisp worden uitgelegd, we leggen uit hoe je verschillende soorten fruit en bamboe op je eiland plant. Animal Crossing New Horizons draait ook om het personaliseren van je eiland, dus ook eigen ontwerpen scannen met QR-codes en het maken van eigen meubels met doe-het-zelfplannen om bijvoorbeeld eindelijk die ijzeren-houten meubels in je keuken te krijgen. En daar heb je natuurlijk de nodige gereedschappen en materialen. Je wil immers dat alle dorpsbewoners en je multiplayer vrienden onder de indruk zijn van wat je allemaal hebt bereikt. Oh, en je doet toch het doolhof voor meidag evenement mee? Het is echt leuk!

Saharah-kaartjes in Animal Crossing New Horizons uitgelegd

Saharah beloont je met Saharah-kaartjes als je iets bij haar koopt. Je kunt vijf van die kaartjes weer inruilen voor een mysterieuze wand of vloer.

Op basis van het formaat van het tapijt verkrijg je een bepaalde hoeveelheid Saharah-kaartjes:

  • Klein tapijt - een Saharah-kaartje
  • Medium tapijt - twee Saharah-kaartjes
  • Groot tapijt - drie Saharah-kaartjes

Je kunt bij ieder bezoek zes Saharah-kaartjes ontvangen. Daarnaast heb je iedere keer de mogelijkheid om tien Saharah-kaartjes in te wisselen.

Hoe dan ook, je kunt per bezoek alleen een mysterieuze wand en een mysterieuze vloer van haar krijgen. Dat houdt in dat als je vijf Saharah-kaartjes voor een mysterieuze wand inwisselt, dat je daarna een mysterieuze vloer krijgt.

Saharah-kaartjes kun je in je opslagplaats bewaren. Zo hoef je je zakken niet onnodig vol te stoppen.

Geanimeerde wand en vloer in Animal Crossing New Horizons uitgelegd

Als je een beetje geluk hebt, verkoopt Saharah je een geanimeerde wand of vloer. Die zeldzame decoraties hebben een specifieke animatie, waardoor je extra dynamiek in een kamer brengt.

Een geanimeerde wand kan onder andere uit bewegende wolken, regen of zelfs uit knipperend licht bestaan.

Geanimeerde vloeren komen alleen voor als je met je personage over de vloer loopt. Dat kan van alles zijn, van stofwolken tot kabbelend water tot voetafdrukken in het zand. De lavavloer spat bijvoorbeeld lava als je door de magmastroom rent.

Niet alle geanimeerde wanden worden door Saharah verkocht. Zo moet je de kersenbloesem wand via een doe-het-zelfplan creëren. Die wand is onderdeel van het kersenbloesemevenement.

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Animal Crossing New Horizons gids en tips voor meer tips.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Animal Crossing: New Horizons

Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties