Skip to main content

Animal Crossing New Horizons reuzenhorsmakreel: Hoe reuzenhorsmakreel vangen en waar is de pier

Tijd om meer aas te maken.

De reuzenhorsmakreel is een van zeldzamere vissen in Animal Crossing New Horizons.

Je hebt de mogelijkheid om reuzenhorsmakreel tijdens een zes maanden durende periode te vangen en net zoals de goudforel vind je de vis alleen maar bij een specifieke locatie, namelijk de pier.

Op deze pagina vind je alles over de reuzenhorsmakreel, inclusief het tijdstip waarop ze voorkomen. Zo weet je precies wanneer de vis je eiland bezoekt.

Op deze pagina:

Waar en wanneer kan ik reuzenhorsmakreel vangen in Animal Crossing New Horizons?

Hier is alle belangrijke informatie die je moet weten over reuzenhorsmakreel in New Horizons:

  • Reuzenhorsmakreel maanden - Mei tot oktober
  • Reuzenhorsmakreel tijden - De hele dag
  • Reuzenhorsmakreel locatie - Pier
  • Reuzenhorsmakreel verkoopprijs - 4500 klingels
Meer Animal Crossing New Horizons tips
Op zoek naar meer informatie over Animal Crossing New Horizons? Lees dan onze Animal Crossing New Horizon gids en tips. Daarin vind je informatie over hoe snel klingels verdienen met bijvoorbeeld knollen verkopen en vogelspinnen vangen om je huis af te betalen. We leggen ook uit welke vissen en insecten er deze maand te vangen zijn en hoe je de servicebalie upgrade en Nooks Hoek upgrade start. We vergeten ook Blathers' museum niet en behoeden je voor Redd's vervalsingen van schilderijen. We geven je ook meer informatie over je eiland zoals hoe je een eilandbeoordeling van drie sterren krijgt zodat K.K. Slider een concert geeft en je je eiland eindelijk kunt terraformen. Natuurlijk praten we ook over de basics. Bezoekers zoals Gulliver, Wisp worden uitgelegd, we leggen uit hoe je verschillende soorten fruit en bamboe op je eiland plant. Animal Crossing New Horizons draait ook om het personaliseren van je eiland, dus ook eigen ontwerpen scannen met QR-codes en het maken van eigen meubels met doe-het-zelfplannen om bijvoorbeeld eindelijk die ijzeren-houten meubels in je keuken te krijgen. En daar heb je natuurlijk de nodige gereedschappen en materialen. Je wil immers dat alle dorpsbewoners en je multiplayer vrienden onder de indruk zijn van wat je allemaal hebt bereikt. Oh, en je doet toch het doolhof voor meidag evenement mee? Het is echt leuk!

Waar is de pier en hoe vang ik daar reuzenhorsmakreel?

Net zoals de tonijn en de blauwe marlijn, kun je de reuzenhorsmakreel alleen bij de pier in New Horizons vinden. Dat is niet de landingsbaan voor het vliegtuig, maar de houten constructie die je op het strand van je eiland vindt.

Om het vangen van de reuzenhorsmakreel makkelijker te maken, is het verstandig om aan het eind van de pier te vissen. Daardoor zorg je ervoor dat je niet per ongeluk andere vissen vangt.

Zorg ervoor dat je op de pier vist.

Voordat je aan je jacht op de reuzenhorsmakreel begint, maak je het liefst zo veel mogelijk aas. Of je doet het op goed geluk.

Bekijk op YouTube

Voor aas heb je een tapijtschelp nodig. Die vind je door op het strand op specifieke plekken te graven. Dus pak je schep en graaf op de plek waar water onder het zand omhoog komt. Om een reuzenhorsmakreel te vangen heb je minstens vijftig zakken aas nodig, dus maak maar wat tijd vrij.

We raden je aan om de jacht op reuzenhorsmakreel over meerdere momenten te verspreiden. Anders wordt het al snel saai. Helemaal als je ook constant aas moet maken. Op een gegeven moment vang je wel een reuzenhorsmakreel voor je museum.

Reuzenhorsmakreel vind je van mei tot oktober in het water rondom de pier. Je komt ze de gehele dag tegen.

Net zoals bij het vangen de blauwe marlijn en goudforel, heb je voor bij de reuzenhorsmakreel veel geduld en geluk nodig. En aas. Heel veel aas.

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Animal Crossing New Horizons gids en tips voor meer tips.

Read this next