Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Animal Crossing New Horizons patch notes: wat is er nieuw in Update 1.2

Hoera, struiken! Uitbreiding van het museum! De game die maar blijft geven.

De Animal Crossing patch notes lezen geven je een overzicht van wat de laatste update veranderd,verwijderd of toegevoegd heeft in Animal Crossing: New Horizons.

Nintendo zal de game regelmatig updaten, met grote seizoensupdates die veel toevoegingen doen aan de game en ook met kleinere updates die bugs oplossen.

Door dit artikel in de gaten te houden, ben je altijd op de hoogte van de laatste veranderingen op jouw eiland in Animal Crossing: New Horizons.

Speel je de game voor het eerst? Bekijk dan zeker ook eens onze Animal Crossing New Horizons tips om een vliegende start te maken.

Animal Crossing New Horizons patch notes: wat is er nieuw in update 1.2

Dit zijn de Animal Crossing: New Horizons versie 1.2 patch notes. Deze update werd beschikbaar gesteld voor iedereen op 22 april 2020. Wie de game opstart, krijgt een melding dat er een nieuwe versie beschikbaar is. Deze moet je installeren voor je opnieuw terug gebruik kan maken van de online functionaliteiten.

Algemene updates
 • De volgende verkopers kunnen je eiland nu bezoeken.
  • Leif (tuinierswinkel)
  • Redd (Jolly Redd's Treasure Trawler)
 • Seizoensevenementen toegevoegd.
 • Problemen opgelost om het spelplezier te verzekeren in de toekomst.

Het meest opvallende hier is dat de nieuwe verkopers Leif en Redd vanaf nu op willekeurige dagen op je eiland kunnen arriveren met deze update. Best belangrijk om te weten is dat als je de game al opstartte en speelde op dezelfde dag dat je de patch downloade, er geen winkelier zal verschijnen! Installeer dus eerst de nieuwe versie voordat je speelt, andes moet je een extra dag wachten!

Deze toevoegingen horen allemaal bij de nieuwe evenementen die gaan starten zoals de Natuurdag en Internationale museumdag.

Naast de bovenstaande veranderingen, past de update ook nog deze veranderingen toe:

De interest die je krijgt op het geld dat op je bankrekening staat gaat omlaag. Je krijgt een brief van Tom Nook om dit uit te leggen, met een nieuw tapijt als goedmakertje. Je kan dit tapijt later nog eens kopen met behulp van Nook-miles:

Je krijgt ook een gratis cadeautje van Nintendo omdat je de update installeert: een wereldkaart.

Er zijn ook twee nieuwe hemden te koop in de NookStop. De hawaiiaanse hemden die je Tom, Timmy en Tommy Nook ziet dragen:

Meer Animal Crossing New Horizons tips
Op zoek naar meer informatie over Animal Crossing New Horizons? Lees dan onze Animal Crossing New Horizon gids en tips. Daarin vind je informatie over hoe snel klingels verdienen met bijvoorbeeld knollen verkopen en vogelspinnen vangen om je huis af te betalen. We leggen ook uit welke vissen en insecten er deze maand te vangen zijn en hoe je de servicebalie upgrade en Nooks Hoek upgrade start. We vergeten ook Blathers' museum niet en behoeden je voor Redd's vervalsingen van schilderijen. We geven je ook meer informatie over je eiland zoals hoe je een eilandbeoordeling van drie sterren krijgt zodat K.K. Slider een concert geeft en je je eiland eindelijk kunt terraformen. Natuurlijk praten we ook over de basics. Bezoekers zoals Gulliver, Wisp worden uitgelegd, we leggen uit hoe je verschillende soorten fruit en bamboe op je eiland plant. Animal Crossing New Horizons draait ook om het personaliseren van je eiland, dus ook eigen ontwerpen scannen met QR-codes en het maken van eigen meubels met doe-het-zelfplannen om bijvoorbeeld eindelijk die ijzeren-houten meubels in je keuken te krijgen. En daar heb je natuurlijk de nodige gereedschappen en materialen. Je wil immers dat alle dorpsbewoners en je multiplayer vrienden onder de indruk zijn van wat je allemaal hebt bereikt. Oh, en je doet toch het doolhof voor meidag evenement mee? Het is echt leuk!

Wat waren de vorige Animal Crossing New Horizons patch notes?

Dit is wat er veranderde in de vorige updates van game:

Update 1.1.4 (6 april 2020)

De verschillende soorten eieren voor Konijnendag kwamen minder vaak voor:

Opgeloste bugs

 • Er werd een bug opgelost dat ervoor zorgde dat Rex Kurushima de verkeerde items gaf als je hem de "Platinum Kogane" gaf.
  • Geef na de update terug de "Platinum Kogane" aan Rex en je krijgt het juiste model.

Balans aanpassing

 • Tijdens het Konijnendag evenement is het tempo waaraan eieren verschijnen aangepast tot 11 april 2020.
  • Eieren komen vaker voor op Pasen (april 12 2020) om bovenstaande te compenseren.

Update 1.1.3 (3 april 2020)

 • Een bug werd opgelost waarbij ballonnen niet zouden vliegen onder bepaalde omstandigheden

Er kwam veel commentaar op de verschillende soorten Eieren die je vond ter ere van Konijnendag. Dit moet dit tegengaan.

Update 1.1.2 (2 april 2020)

 • Een probleem werd opgelost waarbij een dier dat je uitnodigde vanop een ander eiland om op jouw eiland te wonen, niet kwam opdagen, met een verkocht stuk land ter gevolg dat nooit bebouwd raakte.
  • Hoe dit probleem opgelost wordt in je opgeslagen data: Na de software update naar Versie 1.1.2, zal het verkocht stuk grond terug beschikbaar worden en zal een nieuwe dorpsbewoner hier komen wonen.
  • Belangrijk: helaas zal de dorpsbewoner dat je oorspronkelijk uitnodigde om hier te komen wonen, niet terugkeren naar het originele eiland, noch op jouw eiland komen wonen.
 • Probleem opgelost waarbij het verzoek van Tom Nook voor de eilandverantwoordelijke om een vrij stuk land te vinden voor een nieuw huis, niet verscheen of verdween.
  • Hoe dit probleem opgelost wordt in je opgeslagen data: Na de software update naar Versie 1.1.2, zal de volgende keer dat de eilandverantwoordelijke de game opstart, een speciaal evenement starten met een ochtendnieuwsbericht. De game zal vanaf dan zoals normaal verdergaan.
 • Een probleem werd opgelost waarbij, als je een dorpsbewoner wegstuurde, het onmogelijk werd om hun huis of andere gebouwen te verplaatsen.
  • Hoe dit probleem opgelost wordt in je opgeslagen data: Na de software update naar Versie 1.1.2 zal het opnieuw mogelijk zijn om Tom Nook te verzoeken om bepaalde gebouwen te verplaatsen.
 • Een probleem werd opgelost waarbij je zowel Nook-miles als klingels betaalde als je een Nook-miles bon gebruikte om naar een mysterieus eiland te vliegen en een item kocht van Wilbur.
 • Andere aanpassingen werden gemaakt om de speelervaring verder te verbeteren.

Update 1.1.1 (26 maart 2020)

 • Een serieuze bug die de gamebalans beïnvloedde werd opgelost.

Wanneer zullen nog Animal Crossing New Horizons updates verschijnen?

We hebben enkel nog maar de eerste updates gezien om op ons te baseren, maar we kunnen verwachten dat Nintendo altijd in de vroege ochtend de updates naar alle spelers stuurt. Dit zeggen we op basis van updates van andere Nintendo-games. Op welke data we specifieke patches mogen verwachten? Daar hebben we het raden naar. Grote seizoensupdates worden echter wel altijd enkele dagen op voorhand groots aangekondigd door Nintendo zelf.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Animal Crossing: New Horizons

Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties