Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Animal Crossing: New Horizons no-hud glitch wordt feature

Nu beschikbaar.

De tweede Animal Crossing: New Horizons zomerupdate is nu live en bevat als verrassing de no-hud glitch als feature. Dat laat Nintendo weten via de changelog van de update.

Een tijdje terug zorgde een glitch ervoor dat je de hud kon uitzetten als je de camera gebruikte. Hoewel Nintendo die glitch er vorige maand uithaalde, keert hij nu terug als een volwaardige feature.

Wie de camera in de game gebruikt, kan de hud uitzetten via de rechter joystick. Afgezien van de glitch bevat de nieuwe patch geen verrassingen. Wel is het zoals eerder aangekondigd vanaf nu mogelijk om vuurwerk af te steken en om te dromen.

Ben je benieuwd naar alle andere zaken die de game te bieden heeft, dan is de Animal Crossing: New Horizons gids met tips zeker iets voor jou.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties