Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Animal Crossing New Horizons kapsels lijst: De leukste 8 populaire, coole en stijlvolle kapsels en kleuren opgelijst

Bekijk de catalogus voordat je een kat in een zak koopt.

Animal Crossing kapsels zijn een belangrijk onderdeel om het uiterlijk van je Dorpsbewoner te bepalen.

Tijdens de start van je game heb je een beperkt aantal opties om je uiterlijk te veranderen, maar al gauw speel je meer opties vrij om je kapsel verder aan te passen naar je eigen voorkeur.

De drie kapsel-paketten die je in het begin van de game kan kopen (Top 8 populaire kapsels, Top 8 coole kapsels en Top 8 haarkleuren) zijn echter niet goedkoop als je pas begonnen bent met de game. En de game laat je niet op voorhand zien wat je precies koopt. Enige twijfel is begrijpbaar dus daarom hebben we deze pagina gemaakt die je laat zien wat je exact krijgt.

Op deze pagina:

Hoe meer kapsels en haarkleuren krijgen in Animal Crossing: New Horizons

Zodra je je hebt geïnstalleerd op je eiland, is het vrij gemakkelijk om de look van je personage te veranderen. Het enige wat je nodig hebt is een spiegel.

Je moet wel eerst die spiegel in handen krijgen. Je kan een doe-het-zelfplan krijgen in een postfles, een spiegel kopen of misschien krijgen van een dorpsbewoner. Wij kregen het doe-het-zelfplan voor een spiegel al via postfles op onze eerste speeldag.

Maak de spiegel op je werkbank en plaats deze ergens op je eiland. Als je nu op A drukt terwijl je ervoor staat krijg je de optie om je uiterlijk te veranderen.

Je hebt nu automatisch al meer kapsels dan toen je de game net opstartte. Je krijgt hier de keuze uit zes extra kapsels, bovenop de originele kapsels waar je eerst uit kon kiezen.

Om meer kapsels vrij te spelen, moet je Nook-miles uitgeven. Ga naar de servicebalie en activeer de Nookstation. Daar kies je de optie "Nook-miles inwisselen".

Na de Nook-miles bon zal je drie verschillende paketten zien met nieuwe opties voor je kapsel: Top 8 populaire kapsels, top 8 coole kapsels (elk voor 2400 Nook-miles) en top 8 haarkleuren (voor 3000 Nook-miles).

Kies het kapsel pakket dat je wil. Om te zien wat er in elk pakket ziet, lees je gewoon dit artikel verder want we tonen ze allemaal. Eenmaal gekocht, zal je nieuwe opties hebben tijdens het aanpassen van je uiterlijk in de spiegel.

Top 8 populaire kapsels lijst in Animal Crossing: New Horizons

Hier is de top 8 van de populairste kapsels in detail:

Top 8 coole kapsels lijst in Animal Crossing: New Horizons

Dit is de top 8 van coole kapsels in meer detail:

Top 8 stijlvolle haarkleuren lijst in Animal Crossing: New Horizons

Hieronder staat de top 8 stijlvolle haarkleuren in meer detail. Dit voegt een nieuwe rij toe aan de kapsels die je reeds hebt:

Meer Animal Crossing New Horizons tips
Op zoek naar meer informatie over Animal Crossing New Horizons? Lees dan onze Animal Crossing New Horizon gids en tips. Daarin vind je informatie over hoe snel klingels verdienen met bijvoorbeeld knollen verkopen en vogelspinnen vangen om je huis af te betalen. We leggen ook uit welke vissen en insecten er deze maand te vangen zijn en hoe je de servicebalie upgrade en Nooks Hoek upgrade start. We vergeten ook Blathers' museum niet en behoeden je voor Redd's vervalsingen van schilderijen. We geven je ook meer informatie over je eiland zoals hoe je een eilandbeoordeling van drie sterren krijgt zodat K.K. Slider een concert geeft en je je eiland eindelijk kunt terraformen. Natuurlijk praten we ook over de basics. Bezoekers zoals Gulliver, Wisp worden uitgelegd, we leggen uit hoe je verschillende soorten fruit en bamboe op je eiland plant. Animal Crossing New Horizons draait ook om het personaliseren van je eiland, dus ook eigen ontwerpen scannen met QR-codes en het maken van eigen meubels met doe-het-zelfplannen om bijvoorbeeld eindelijk die ijzeren-houten meubels in je keuken te krijgen. En daar heb je natuurlijk de nodige gereedschappen en materialen. Je wil immers dat alle dorpsbewoners en je multiplayer vrienden onder de indruk zijn van wat je allemaal hebt bereikt. Oh, en je doet toch het doolhof voor meidag evenement mee? Het is echt leuk!

Starter kapsels en haarkleuren in Animal Crossing: New Horizons

In het geval je nieuwsgierig bent, zijn hier ook nog eens alle kapsels en haarkleuren die beschikbaar zijn wanneer je voor het eerst een spiegel gebruikt in Animal Crossing: New Horizons zonder extra paketten.

Standaard kapsels:

Standaard haarkleuren:

En vergeet niet dat er natuurlijk meer manieren zijn om je uiterlijk te veranderen. Je outfit is ook heel belangrijk, en je kan je kledij echt tot in de kleinste details aanpassen dankzij de Animal Crossing New Horizons QR codes.

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Animal Crossing New Horizons gids en tips voor meer tips.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties